20 / 05 / 2024

Twitter’ın bu özelliklerini çok beğeneceksiniz! İşte yeni fonksiyonlar

Twitter’ın bu özelliklerini çok beğeneceksiniz! İşte yeni fonksiyonlar

Twitter, kullanıcılara DM’leri için daha geniş bir emoji tepkisi seti sağlamanın yanı sıra, potansiyel olarak, uygulamadaki hızlı tepkilerinizin kişiselleştirilmesini sağlamanın yollarını arıyor.



Twitter tasarımcısı Andrea Conway tarafından paylaşılan bu modellerde de görebileceğiniz gibi , Twitter, DM’lerdeki tepki açılır penceresinde, bir mesaja tepki olarak başka herhangi bir emojiyi kullanmanıza olanak tanıyan yeni bir arama seçeneğini test ediyor.

Bunun bir uzantısı, seçtiğiniz her şeye anında görüntülenen tepkileri güncelleme kapasitesi olacaktır.

Hiçbir şekilde oyunun kurallarını değiştirecek bir şey değil, ancak DM’ler aracılığıyla etkileşim için daha fazla yol sağlayabilir ve mesajlaşmaya geçiş yapan daha fazla etkileşim ve daha fazla özel alışverişle, Twitter’ın bu eğilime daha iyi dayanması ve kolaylaştırması için bir yol olabilir. yayın içi yanıt seçeneklerinin daha geniş bir dizisi.

Twitter’ın bu özelliklerini çok beğeneceksiniz! İşte yeni fonksiyonlar

Twitter, daha fazla katılım ve kullanım sağlamak için tweet görüntüleme sayıları , güncellenmiş Yer İşaretleri , yeni bir “Sizin İçin” algoritması ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi güncelleme üzerinde çalışıyor . Elon Musk, Twitter’ın önümüzdeki sene ayda bir milyar kullanıcıya erişmesini tasavvur edebileceğini söyledi, Fakat bunun gerçekleşmesi için platformun, insanlara sevdikleri şeyleri daha fazla gösterecek ve geri gelmelerini sağlayacak şekilde sistemlerini güncellemesi gerekiyor - ki bu da ne? tüm bu daha küçük güncellemeler, ideal olarak daha geniş bir yaklaşımla oluşturulur.


Geri Dön