17 / 05 / 2024

Çiçeği burnunda Galaxy S23 Ultra'nın bu özelliklerini kimse bilmiyor! İşte o özellikler

Çiçeği burnunda Galaxy S23 Ultra'nın bu özelliklerini kimse bilmiyor! İşte o özellikler

Galaxy S23 serisi, 1 Şubat'ta Unpacked etkinliğinde tanıtıldı ve teknoloji meraklılarından büyük ilgi gördü. Serinin göze çarpan modeli,  kendisini Android telefonların amiral gemisi yapan etkileyici özelliklere sahip Samsung Galaxy S23 Ultra'dır. İşte Galaxy S23 Ultra'nın beş yeni özelliği...



1-Hız aşırtmalı Snapdragon 8 Gen 2

Samsung Galaxy S23 Ultra , serinin geri kalanı gibi Qualcomm'un en yeni 4nm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini kullanıyor. Önceki modele kıyasla CPU performansında %34, GPU performansında %41 ve NPU performansında %49 artışa sahiptir. Bununla birlikte, Samsung ve Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2'nin hız aşırtmalı bir çeşidini kullanarak S23 Ultra'ya hafif bir avantaj sağlamak için iş birliği yaptı. Bu işbirliği, S23 Ultra'yı Android rakipleri arasında, özellikle de kıyaslama puanları.

Çiçeği burnunda Galaxy S23 Ultra nın bu özelliklerini kimse bilmiyor! İşte o özellikler
2- Gorilla Glass Victus 2 kullanan ilk telefon

Galaxy S23 Ultra, cihazın hem önünü hem de arkasını kaplayan en yeni Gorilla Glass Victus 2 ile korunmaktadır. Bu son teknoloji, zorlu koşullara dayanacak ve telefonu yanlışlıkla düşmelere karşı koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Corning'e göre Gorilla Glass Victus 2, beton gibi sert yüzeylerde bir metreye, asfalt benzeri yüzeylerde ise iki metreye kadar düşmeye dayanabiliyor. Bu, kılıf veya ekran koruyucu kullanmamayı seçenlerin bile cihazlarının dayanıklılığından emin olabileceği anlamına gelir. İster telefonunuzu düşürme eğiliminde olun, ister sadece içinizin rahat olmasını isteyin, Galaxy S23 Ultra'nın Gorilla Glass Victus 2 koruması ekstra bir güvenlik katmanı sunar.

 


Geri Dön