28 / 04 / 2024

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosu tanıtılmasına günler kala sızdı! 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosu tanıtılmasına günler kala sızdı! 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Checkout Tech isimli bir YouTube kanalı geçtiğimiz saatlerde Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosunu paylaştı.Peki, Samsung Galaxy S23 Ultra'nın fiyatı ne kadar olacak? 24 Ocak 2023 fiyat listesi...



Yaklaşan Samsung Galaxy S23 serisi, 2023 yılının en çok beklenen akıllı telefonlarından biri ve son zamanlarda bir sızıntıyla gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde e-devletin IMEI veri tabanında yer alan cihazın şimdi de kutu açılış videosu ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S23 Ultra nın kutu açılış videosu tanıtılmasına günler kala sızdı! 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Galaxy S23 Ultra modelinin kutu açılış videosu ortaya çıktı!

Daha önceki sızıntılar sayesinde Galaxy S23 serisinin teknik özellikleri ve tasarımı hakkında pek çok detayı zaten biliyoruz. Bugün yeni bir ürün eklendi. YouTube kanalı Checkout Tech, geçtiğimiz günlerde Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosunu paylaştı. Telefonun canlı görüntüleri daha önce de sızdırılmıştı bu yüzden bu son sızıntı kullanıcılara pek bir şey vaat etmeyebilir ancak detaylı görünümü araştırılırken tasarım üzerindeki son soru işaretinin de kaldırıldığını belirtmekte fayda var.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S23 Ultra'nın ekran yetenekleri de ortaya çıkmıştı. Bu nedenle, bu akıllı telefon, maksimum 2.200 nit parlaklığa sahip 6,8 inç E6 Super AMOLED LTPO 3.0 ekranla donatılmıştır. Bu noktada en çok dikkat çeken detaylardan biri de ekran parlaklığı. Çünkü ekran, Eylül ayında duyurulan iPhone 14 Pro Max'ten yaklaşık 200 nit daha parlak olacak.


Geri Dön