01 / 05 / 2024

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra alana Buds2 Pro sadece 999 TL! Hemen bakın!

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra alana Buds2 Pro sadece 999 TL! Hemen bakın!

Teknosa, 1-24 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya dahilinde, belirli Galaxy S23 Ultra akıllı telefon modelleri satın alındığında, müşteriler Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth kulaklık setini sadece 999 TL'ye sepetlerine ekleyebilecekler.



Teknosa, 1-24 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında seçilen Galaxy S23 Ultra akıllı telefon modelleri ile birlikte Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth kulaklık sepete 999 TL'ye eklenerek satın alınabilecek. Ancak kampanyadan yalnızca Teknosa'da satılan ürünlerde yararlanılabilecek. Kampanya kapsamında her müşteri yalnızca bir kez yararlanabilecek ve kampanya diğer sepet kampanyalarıyla birleştirilemeyecek. Kampanya kapsamında yalnızca 100 adet Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth kulaklık satılacak ve kampanyalı siparişlerdeki ürünler ayrı ayrı iptal edilemeyecek. Teknosa, kampanyayı haber vermeksizin değiştirme veya sonlandırma hakkını saklı tutuyor.

Galaxy S23 Ultra, Samsung tarafından henüz duyurulmadığı için bu özellikler resmi değildir ve sadece bir tahmindir. Ancak, verdiğiniz özellikler, yakın zamanda çıkması beklenen bir üst düzey Samsung akıllı telefonu hakkında bazı fikirler veriyor.

Galaxy S23 Ultra'nın teknik özelliklerine göre, 4G bağlantı standardı LTE-TDD ve LTE-FDD olarak destekleniyor ve 3G bağlantı standardı UMTS ve WCDMA ile uyumludur. Dahili depolama alanı 512 GB'dir ve 10 sayısal çözünürlüğe sahip ikinci bir arka kamera bulunmaktadır.


Geri Dön