23 / 07 / 2024

Twitter’ın bu özelliklerini çok beğeneceksiniz! İşte yeni fonksiyonlar

Twitter’ın bu özelliklerini çok beğeneceksiniz! İşte yeni fonksiyonlar

Twitter, kullanıcılara DM’leri için daha geniş bir emoji tepkisi seti sağlamanın yanı sıra, potansiyel olarak, uygulamadaki hızlı tepkilerinizin kişiselleştirilmesini sağlamanın yollarını arıyor.




Geçtiğimiz hafta Twitter, geçen sene Temmuz ayında söylediği 238 milyona göre günlük aktif kullanıcı sayısının 253 milyona ulaştığını bildirdi . Günlük ve aylık aktif kullanım doğrudan karşılaştırılabilir değil tabiki, ancak Twitter aylık kullanıcıları bildirdiğinde, zirvesi 2019’da 330 milyon seviyesindeydi .

Grafikte aktarıldığı  gibi, Twitter 2019’da aylık aktif kullanıcıları raporlamaktan günlük aktiflere geçiş yaptı, ancak iki ölçüme bakıldığında, Twitter’ın aylık aktif kullanımının mevcut DAU istatistiklerinin 100 milyon üzerinde olduğunu tahmin etmek  zor.

Twitter’ın bu özelliklerini çok beğeneceksiniz! İşte yeni fonksiyonlar

Bu, Twitter’ın muhtemelen hiçbir zaman 350 milyondan fazla aktif kullanıcıya erişmediği anlamına geliyor, ancak Musk bunu birkaç ay içinde %200’e yakın bir oranda aşabileceğine inanıyor.

Musk’ın uygulamayı devralmasından bu yana mevcut büyüme oranlarında bile, Twitter 2024′ün sonuna kadar iyimser bir şekilde yalnızca yaklaşık 500 milyon kullanıcıya bakıyor olacak.

Fiyat performans ürünü Samsung Galaxy A14 bekleyenler müjde! İşte 2023 31 Ocak fiyat listesi

Acil nakitemi ihtiyacınız var! Kuveyt Türk isteyen herkes 5.000 TL veriyor! İşte şartları

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 


Geri Dön