03 / 05 / 2024

İzzet Bayraktar kimdir

İzzet Bayraktar kimdir

Grand Tarabya Oteli’nin sahibi İzzet Bayraktar, “2011-2012 yıllarında talep patlaması olunca otel yatırımları arttı. Yatırımların çoğu krediyle. Bir kriz olursa çok sayıda iflas olur” dedi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İzzet Garih kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Garih'in eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Garih'in hayatına dair merak edilenler.

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

İsmail Tandoğan kimdir?

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

Hasan Durhat kimdir?

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı. Peki, Hasan Durhat kimdir?

Talas Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı!

Talas ilçesinde İzzet Bayraktar tarafından yaptırılacak Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki törende, İzzet Bayraktar'a yaptığı hayırlar dolayısıyla teşekkür etti.

Kayseri Hacı Bayraktar Camii'nin temeli atıldı!

Kayseri’nin Talas ilçesinde hayırsever İzzet Bayraktar tarafından yaptırılan Hacı Halil Bayraktar Caminin temeli atıldı. Bayraktar, yapımı tamamlandıktan sonra faaliyete girecek caminin hayırlara vesile olmasını diledi.

Bayraktar Erdem kimdir?

İzmir İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Bayraktar Erdem kimdir? Bayraktar Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bayraktar Erdem, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

İzzet Bayraktar kimdir Haberi

İzzet Bayraktar kimdir

Grand Tarabya Oteli’nin sahibi İzzet Bayraktar, “2011-2012 yıllarında talep patlaması olunca otel yatırımları arttı. Yatırımların çoğu krediyle. Bir kriz olursa çok sayıda iflas olur” dedi.


Tarabya Oteli’ni 2006 yılında satın alarak tekrar turizm sektörüne geri dönüş yapan Bayraktar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Bayraktar, sektörde tam anlamıyla otel enflasyonu yaşandığını söyledi. 2011-2012 yıllarında otellere olan talepte patlama yaşandığının altını çizen Bayraktar, “İstanbul’a artan ilgiyle patlayan otel talebi bu alanda yatırımları hızlandırdı. Çok sayıda otel yapıldı. Ancak 2011-2012 yıllarındaki doluluk oranlarını tekrar yakalamak zor. Eğer bir kriz olursa sektörde çok sayıda iflas yaşanır. Çünkü yatırımların çoğu kredi ile finanse edildi” dedi. 


İlk rakamlardan mutluyuz


Bayraktar, kamu mülkiyetindeyken özelleştirilme kapsamına alınan Büyük Tarabya Oteli’ni 2006 yılında 145 milyon 350 bin dolara satın aldıklarını belirterek...