29 / 04 / 2024

İzzet Çapa röportajları

İzzet Çapa röportajları

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ayşe Arman bugünkü yazısında İzzet Çapa ile yaptığı röportaja yer verdi. Arman İzzet Çapa'ya Trump Towers'ın çatısına yapacağı Cadde projesi hakkında sorular sordu...

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi Güngören'de Erol Kiraz, Hakan Uçar, İzzet Antebi ve Yıldıray Demirkaya ortaklığında kuruldu.

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Gençapa Meriç tarafından kuruldu.

Dia Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dia Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Çubukcu tarafından kuruldu.

Konut sektörü 2020 yılına nasıl başladı?

Türkiye genelinde konut metrekare ortalama birim fiyatı, 2019 yılı itibarıyla 2 bin 930 liraya yükselerek rekor kırdı. Peki faiz oranı düşünce konut fiyatları arttı mı? Konut sektörü 2020 yılına nasıl başladı? Reidin Genel Müdürü Alp Çapa merak edilen soruları yanıtladı…

Çapa Tıp Fakültesi'nin binasında yıkım başladı!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğüne sahip depremin ardından ağır hasar gören İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi binasının yıkımına başlandı.

Novada Iğdır İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novada Iğdır İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Koyuncı tarafından kuruldu. 

Çürük yapılara izin veren kamu görevlileri yargılanabilir!

Prof. Dr. İzzet Özgenç, sosyal medya hesabından imar affı tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Özgenç, çürük yapılara izin veren kamu görevliler hakkında cezai işlem uygulanacağını söyledi.

REIDIN'in yeni genel müdürü Alp Çapa oldu!

Alp Çapa, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeler yapan Dubai merkezli REIDIN'e genel müdür olarak atandı...

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Çakır ve Canan Özer ortaklığında kuruldu. 

TOKİ, 4 yıldır İstanbul Üniversitesi’nden proje bekliyor!

İstanbul Üniversitesi, Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültelerini yenileme projelerini tamamlayamadığı için TOKİ ile yaptığı anlaşma 4 yıldır bekliyor.

Gaziantep'te inşaat sektörü ekonomiye değer katıyor!

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, zor ve kritik bir süreçten geçen ülkemizde, sınır ötemizde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen inşaat sektörünün dinamik yapısını korumaya özen gösterdiklerini söyledi.

İzzet Çapa röportajları Haberi

İzzet Çapa röportajları

Adam çılgın. Adam deli. Ve gerçekten yaratıcı. 

Yapmış yine! Yemin ederim yapmış. 

Gökdelenin tepesine kuş kondurmuş! Anlattıklarında, hayal edemedim. 

"O kadar yükseklikte, çatıda bir cadde nasıl olur ki!" dedim. 

Olmuş. 

Orada bir köy kurmuş. 

Üs gibi bir şey. 

Ama zıpır, kendi gibi, ezber bozan bir şey. 

Şaşırtıcı, sürprizli. 

Bir de cazibe merkezi Bir sürü kafe ve restoran var içinde, seç beğen al, hangisinde istersen otur, ye, iç, eğlen, ara sokaklarda dolaş, istersen dev ekranda gökyüzüne yakın, açık havada maç izle, nargileni tüttür, git dövme yaptır... 

Ya da küçük tarlanda organik sebze yetiştir! Önümüzdeki günlerde herkes İzzet'in Cadde'sini konuşacak. 

Önce merakından gidip görecek, sonra alışkanlık yapacak...


İzzet Çapaaa! İşte yine düştün elime... Ne numaralar çeviriyorsun? 

-Gördüğün gibi bir çatmın tepesine 'Cadde' kuruyorum. Bu sefer şapkadan çıkana inan ben de şaşırdım! Burada acayip bir...