05 / 05 / 2024

İzzet Coşkunyürek

İzzet Coşkunyürek

İz Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Coşkunyürek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, İsa Yusuf Alptekin Sokak'ta kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Ulaşıma 14 yılda 304 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, son 14 yılda 304 milyar TL ulaştırma yatırımının yapıldığını açıkladı. Demiryoluna ise 60 milyar TL'lik yatırım yapıldı.

Türk Sivil Havacılık Akademisi’nin temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, "Uluslararası kuruluşların öngörülerine göre, Türkiye önümüzdeki 5 yıllık dönemde havacılık sektöründe yıllık yaklaşık yüzde 6 büyüyerek Avrupa'da birinci ülke olacak" dedi.

Bolu ve Abant'a havalimanı müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bolu merkeze stol tipi ve Abant Tabiat Parkı mevkisine ise küçük uçakların inerek park yapabileceği 2 havalimanı projesi üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi için mevzuat altyapısı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin kurulması için mevzuat altyapısı hazırlandı. Güllüce, "Coğrafi verilerin standart içerik ve formatta hazırlanmasını sağlamak için ise uygulama takvimi belirlendi" dedi.

Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi kuruluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin kurulması için mevzuat altyapısı hazırlandı.

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Ehmail Akyil, Esra Köktürk ortaklığında kuruldu.

Say Reklam Yapı Dekorasyon Borsi Gmbh & Co. KG ile iştirak sağladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Borsi GmbH & Co. KG'nin (Borsi) %49,9 hissesinin şirket üzerine geçtiğini bildirdi..

Murtaza Tamyürek: Sahilden Side'ye kadar tramvay hattı olmalı!

AK Parti Antalya'dan aday adayı Murtaza Tamyürek, Antalya'nın öncelikleri arasında, hızlı tren hattı, kentsel dönüşüm, köylere, beldelere daha iyi hizmet olduğunu söyledi.

Necip Fazıl Kısakürek Köprüsü trafiğe kapatılıyor!

Anadolu Bulvarı üzerinde yer alan Necip Fazıl Kısakürek Köprüsü’nün, sadece Çevre yolu gidiş istikameti, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle yarın (3 Mart-Salı) saat 10.00’dan, 8 Mart Pazar günü saat 10.00’a kadar taşıt trafiğine kapatılacak.

Recep Coşkun: Aydın'da depreme hazır olun!

Aydın'da, Deprem Haftası kapsamında, arama, kurtarma ve tahliye tatbikatı düzenlendi. Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Derya Tıkır ve Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Recep Coşkun açıklamalarda bulundu.

1985 yılında yarım asır sonra, Haliç'te ilk kürek yarışı yapılmış!

1985 yılında Haliç'te yarım asır sonra, ilk kez kürek yarışları yapılmış. Son kez 1930 yılında yapılan Fetih Kupası Kürek Yarışları, yarım asır sonra Atatürk Köprüsü ile Galata Köprüsü arasında yapılmış.

İzzet Coşkunyürek Haberi

İzzet Coşkunyürek

İz Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Coşkunyürek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


İz Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a.      Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b.      Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre...