05 / 05 / 2024

İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış

İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi'nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'nin inşaatında sona gelindi. Bölgede yapılan ikinci huzurevi açılış için gün sayıyor.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Şadi Yazıcı'dan İBB'ye kreş açıklaması: 88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Şadi Yazıcı'dan kentsel dönüşüm ve deprem tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son 6-7 yılda yüzlerce daireyi dönüştürdüklerini belirterek, “Bu kadar dönüşüm yaparken, ‘Başkanım ne sorun yaşıyorsunuz?' diye sorulmadan sadece ve sadece eleştirdiniz. Bir bina yıkılacaksa üç beş kişinin rant kavgasına asla müsaade etmeyeceğim" dedi.

Şadi Yazıcı’dan Ekrem İmamoğlu'na Tuzla metrosu çağrısı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kaynarca - Pendik - Tuzla Metro Hattı'yla ilgili olarak, "Metro’nun da sahile kadar uzatılmasını bekliyoruz" dedi.

Şadi Yazıcı’dan CHP’ye betonlaşma tepkisi!

Tuzla Belediye Meclisi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun öne sürdüğü, “Tuzla’yı betonlaştırıyorsunuz” eleştirilerine tepki gösterdi. 

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Naımısarbaghı tarafından kuruldu.

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı feshedildi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı'nın Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları ortaklığını feshetti. 

T&Y Innovia 4 Adi Ortakılığı'na sermaye koyma borcu için 1 ay süre!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) adi ortaklık kurulması hakkında açıklama yaptı.

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı kuruldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları ile Yeşil GYO ile T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı'nı kurdu...

İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış Haberi

İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış gün sayıyor. Çamlıca Mahallesi'nde  hayata geçirilen huzurevi, 3 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. 


Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kaba inşaatın kısa sürede tamamlanacağını belirtti. 


Bozbey, "Huzurevinin kısa sürede faaliyete geçmesini planlıyoruz. Hayırsever İzzet Şadi Sayarel'e böylesine önemli bir hizmete katkı sunduğu için teşekkür ediyorum. Bu tür tesislere inanılmaz ihtiyaç var ve bu ihtiyacı fark eden iş adamımız ile birlikte da böyle bir tesisi Nilüfer'imize, Bursa'mıza kazandıracağız" şeklinde konuştu.



Bursa Karcabey...