05 / 05 / 2024

J. H. Swidan

J. H. Swidan

Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S. H. Shat, Zahi, J. H. Swidan, Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah, Aroma İnşaat tarafından 18 Haziran'da kuruldu.

Jandarma Astsubay ve uzman çavuş maaşları ne kadar oldu? İşte 2023 yeni, zamlı  Astsubay ve Uzman çavuş maaşı!

"2023'te Jandarma, JÖH, uzman çavuş ve astsubay maaşları ne kadar olacak?" sorusunun yanıtı bir süredir araştırılıyordu. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamları ile emekli ve memur maaşları belli olmuş oldu.  Peki, Jandarma, JÖH, uzman çavuş ve astsubay maaşları kaç TL oldu? İşte 2023 TSK ma

Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Jamous tarafından kuruldu. 

M J H Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

M J H Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi, MHD Joudat Almlkı ve H.Alabdul Razzak ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Limon Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limon Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Güzide Merve Rıfaı Jandalı ve Salah A J H Aljarallah ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuurldu.

Sign of the City Awards’da Jüri Özel Ödülü Nef’in!

Sign of the City Awards’da Jüri Özel Ödülü Nef’in oldu. Nef, Hürriyet Gazetesi’nin öncülüğüne düzenlenen ‘Sign of the City Awards’ yarışmasında, sektörde yenilik jüri özel ödülüne layık görüldü.

Lapseki Hükümet Konağı Mimari Proje Yarışması'nda 6 proje sona kaldı!

Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen Lapseki Hükümet Konağı Mimari Proje Yarışması'nda yapılan 29 başvurudan ön seçim sonucu 6 ekibe davet mektubu gönderildi. Kalan 6 proje jüri heyeti tarafından değerlendirilecek...

Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S. H. Shat, Zahi, J. H. Swidan, Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah, Aroma İnşaat tarafından 18 Haziran'da kuruldu.

Karaman Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refiij düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Aroma İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aroma İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Zahi J.H. Swidan, Abeer Namo tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Albay Cemil Sakarya Sokak'ta kuruldu.

Diyarbakır İçkale'de restorasyon çalışmalarına hız verildi!

Diyarbakır'da bir dönem Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele Merkezi (JİTEM) ana karargahı olarak kullanılan İçkale mevkiinde restorasyon çalışmalarına hız verildi. Proje kapsamında İçkale burçları ve kapıları restore edilecek...

Hünkas Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hünkas Yapı Ticaret Limited Şirketi 1 milyon liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Esenyurt 'ta Gencay Hündür, J.Khairullah Mohammed Mohammed, M. Khairullah Mohammad Quassab tarafından kuruldu.

Hüseyin Özeker, Pronova Yapı ve Proje Yönetim A.şž. 'yi kurdu!

Pronova Yapı ve Proje Yönetim Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüseyin Özeker, Başkan Yarcımsı olarak ise Jülide Öztürk ve Mehmet Tayfur Öztürk görev yapacak

Hülya Avşar Yavuz Bingöl'e Ayvalık'taki yazlığını sattı!

Hülya Avşar, Balıkesir'in Ayvalık Sarıkmsaklı'daki 450 metrekare, havuzlu yazlık evini, türkücü Yavuz Bingöl'e sattı

J. H. Swidan Haberi

J. H. Swidan

Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S. H. Shat, Zahi, J. H. Swidan, Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah, Aroma İnşaat tarafından 1 milyon 600 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alım,satımı,pazarlamasını yapmak. b-)Amaç ve konu için gerekli olan tesis ve makinaları almak ve satmak,kiralamak,inşa ettirmek,kiraya vermek.Konusuyla ilgili her türlü marka,patent almak vermek,tescil ettirmek. c-)Şirket bu amaçlarını gerçekleştirmek için konusuyla ilgili malzeme,her türlü araç,makinelerin ve yardımcı...