24 / 07 / 2024

Jahrıch Global İthalat iletişim

Jahrıch Global İthalat iletişim

Jahrıch Global İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Augustıne P.A Muoma tarafından kuruldu. 

Premegiare Global İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu! 

Premegiare Global İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nasray Mohammed Nasray tarafından kuruldu.

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Babürhan ve Özge Babürhan ortaklığında kuruldu.

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

Murathan Global İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murathan Global İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Tuğba Yaras tarafından kuruldu.

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Söyü tarafından kuruldu.

Maryam Global İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Global İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Maryam Bastan ve MArzıeh Bastan ortaklığında kuruldu.

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Caner Çelik tarafından kuruldu.

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Amır Borazjanı tarafından kuruldu.

Global Roses Gayrimenkul İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Global Roses Gayrimenkul İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de MaideTekin ve Sedat Tekin ortaklığında kuruldu.

Hala Global Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hala Global Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Sabry M.M.E. tarafından kuruldu.

Jahrıch Global İthalat iletişim Haberi

Jahrıch Global İthalat iletişim

Jahrıch Global İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Augustıne P.A Muoma tarafından kuruldu. 

Jahrıch Global İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 5-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya...