02 / 10 / 2024

Jak Metal kimin

Jak Metal kimin

Jak Metal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Musbah Jaaka ve R.Musbah A. Jaaka ortaklığıyla kuruldu.

Jak Metal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jak Metal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Musbah Jaaka ve R.Musbah A. Jaaka ortaklığıyla kuruldu.

İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nihat Mustafa Küçükşeker tarafından kuruldu.

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Metin Türkdoğan tarafından İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Ezinç Metal 95 ülkeye ihracat yapıyor!

Güneş enerjisi sektöründe sunduğu ürün ve çözümleri 95 ülkeye ihraç eden Ezinç Metal, yıllık yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik güneş kolektörü, 90 bin adet sıcak su tankı üretim kapasitesine sahip...

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da Kartal'da kuruldu.

Metal Gayrimenkul 2 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. 2 Eylül 2014 günü genel kurul toplantısı yapacak.

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi, Burhan Başalma tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Yıldırım Caddesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi açıldı!

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi, Ahmet Tanay Şimşeker Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Ulucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Jak Metal kimin Haberi

Jak Metal kimin

Jak Metal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Musbah Jaaka ve R.Musbah A. Jaaka ortaklığıyla kuruldu.

Jak Metal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:METAL 1) Metal olan her türlü atık ve hurdanın toptan ve perakende alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2) Kağıt, cam, plastik vb. olan her türlü atık ve hurdanın toptan ve perakende alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3) Demir ya da çelik hurdaların yeniden eritilmesi. 4) Gemi ve yüzer yapıların hurdalarının materyallerinin geri kazanımı amacıyla parçalara ayrılması (sökülmesi) 5) Şirket Hurdaların geri kazanım amacıyla parçalara ayrılması (otomobil, bilgisayar, televizyon vb. donanımlar) (gemiler ve yüzer yapılar ile satmak için kullanılabilir parçalar oluşturmak amacıyla sökme dahil) 6) Tasnif...