17 / 05 / 2024

Jake Gyllenhaal hollywood ev fiyatı

Jake Gyllenhaal hollywood ev fiyatı

ABD'li aktör Jake Gyllenhaal, Hollywood Hills'teki bahçeli ve havuzlu evini 3.3 milyon dolara satışa çıkardı. 1948'de inşa edilen evin üç yatak odası, iki banyosu, büyük bir oturma odası ve kullanışlı bir mutfağı bulunuyor...

Jake İnşaat Maden Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Jake İnşaat Maden Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Metin Dombay tarafından kuruldu.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Calvin Harris Hollywood'daki evini 7 milyon dolara sattı!

Calvin Harris, dört yıl önce 9.9 milyon dolar’dan satışa çıkardığı Hollywood tepelerinde yer alan evine sonunda alıcı buldu...

Harry Styles Hollywood'daki malikanesini satıyor!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’daki malikanesini 6.6 milyon dolara satışa çıkardı.

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Kendall Jenner Hollywood'ta aylık 25 bin dolara ev kiraladı!

Kendall Jenner ve sevgilisi Simmons, Batı Hollywood'ta malikane kiraladı. Çift, burada yaşamak için ayda 25 bin dolar kira ödeyecek. 

Tarkan Hollywood yıldızlarına komşu olacak!

ABD'nin Miami kentinde Hollywood yıldızlarına komşu olmaya hazırlanan Tarkan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı.

Youtube fenomeni Jake Paul 27 milyon liraya ev aldı!

Youtube fenomeni  olan Jake Paul, Los Angeles'ta oturduğu bölgedeki gürültülü yaşamı nedeniyle davalık olmasının ve tehditler almasının ardından yeni bir eve taşındı. 

Kendall Jenner Hollywood'daki lüks evini satışa çıkardı!

ABD'li manken Kendall Jenner, Hollywood'daki lüks evini satıyor. 21 yaşındaki manken evi için 6.5 milyon dolar (22 milyon TL) istiyor.

Beyonce Hollywood'daki evini doğumevine çevirdi!

Hamile olduğu açıklanan Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Beyonce, Hollywood'daki malikanesini bir milyon sterlinlik (4,5 milyon lira) tıbbi malzemeyle donatarak doğumevine çevirdi.

Jake Gyllenhaal hollywood ev fiyatı Haberi

Jake Gyllenhaal hollywood ev fiyatı

ABD'li aktör Jake Gyllenhaal, Hollywood Hills'teki bahçeli ve havuzlu evini 3.3 milyon dolara satışa çıkardı. 1948'de inşa edilen evin üç yatak odası, iki banyosu, büyük bir oturma odası ve profesyonel malzemelerle donatılmış kullanışlı bir mutfağı bulunuyor. Bahçesi oldukça yeşil olan evin manzarası dört bir yandan Hollywood'un ünlü tepeleriyle çevrili. Bu müthiş manzaranın en iyi şekilde görülebilmesi için oturma odasındaki bazı pencereler yerden tavana kadar tasarlanmış. 33 yaşındaki usta oyuncu evini 2005'te 2.5 milyon dolara satın...