18 / 07 / 2024

James L. Dolan

James L. Dolan

New York Madison Square Garden’a tahliye kararı çıkarıldı. Kompleks boksör Muhammed Ali’nin Joe Frazier’le maçına da sahne olmuştu. . Belediye’de yapılan oylamayla spor kompleksi taşınma kararı 47’ye bir oyla kabul edildi...

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

Geçen yıl 100 liraya dolan gıda sepeti şimdi kaç liraya doluyor?

Birleşik Kamu İş Sendikası'nın yaptırdığı araştırmada geçen yıl Eylül ayında 100 liraya dolan gıda sepetinin bugün kaç liraya dolduğu gözler önüne serilirken aynı dönemde, emeklinin ve çalışanın 100 lirasının ise bugün ne kadar olduğu soruları yanıt buluyor.

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatırımcıların altından sonra en çok ettiği gümüş fiyatlarında, dalgalanmalar durulmuyor. Gümüşün güncel fiyatı herkesi şaşırtıyor. Çeşitli teoriler ortada dolanıyorken, gümüşün geleceği ne olacak? İşte güncel gümüş fiyatları 15 Eylül 2022.

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

Kopya site dolandırıcılığı: Dolan ya da olmayan villaları kiraya verdiler!

Koronavirüs sürecinde izole tatil arayışına giren tatilciler, internet üzerinden kiralık villalara yönelirken, yüzlerce tatilci 'kopya tatil siteleri' sebebiyle dolandırıldı.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

İstanbul'da ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayının Karaköy'deki evi!

İstanbul Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evi ilk defa fotoğraflandı...

Doğuş GYO yönetici sorumluluk sigortasını bir yıl uzattı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın süresi dolan Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi'nin süresi bir yıl uzatıldı...

İngiltere ve Fransa'da satılık kelepir kaleler!

Sahibinden satılık kelepir kaleler, internet üzerinden satışa sunuldu. Bu kaleler arasında en çok dikkat çekeni ise İskoçya Kralı 6. James'in de kimi zaman misafir olarak kaldığı Knockhall Kalesi oldu. 

Güniz Çelen'e en prestijli gayrimenkul ödülü!

Davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE) tarafından verilen en prestijli ödül olan James D. Landauer/John R. White ödülüne bu yıl Güniz Çelen layık görüldü.

İşte 2060 yılının akıllı otellerinin 13 özelliği!

Hotels.com, ünlü fütürist Dr. James Canton ile gelecekte otellerin nasıl olacağını araştırdı. İşte ağzınızı açık bırakacak özellikleriyle 2060 yılının akıllı otelleri…

1943 yılında Haliç'i temizlemek için bir komisyon kurulmuş!

1943 yılında İstanbul Valiliği, Ankara Hükümeti'ne başvurarak, tamamen dolan Haliç'in temizlenmesi lazım geldiğini bildirmiş. Hükümet'de emir vererek Haliç'i temizlemek için bir komisyonun kurulmasını ve tetkiklerde bulunmasını istemiş.

Ahmet Davutoğlu İstanbul'daki mega projeleri yakından takip etti!

AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevinde bir yılı dolan Ahmet Davutoğlu, 27 Ağustos tarihinden bu yana, yurtiçi ve yurtdışında yoğun bir mesai harcadı.

James L. Dolan Haberi

James L. Dolan

ABD’nin dünyaca ünlü metropolü New York’ta Belediye, tarihi spor kompleksi Madison Square Garden’a 45 yıllık adresini değiştirmesi için 10 yıl süre tanıdı. Belediye’de yapılan oylamayla spor kompleksi taşınma kararı 47’ye bir oyla kabul edildi. Madison Square Garden’ın tahliyesinin, altında yer alan Pennslyvania İstasyonu’nun genişletilmesi ve çevrede yapılacak kentsel değişim planları için gerektiği belirtildi. Belediye Sözcüsü Christine C. Quinn, yaptığı açıklamada “Bu, Madison Square Garden’ın taşınması ve Penn İstasyonu’nun New York kadar muhteşem ve 21’inci yüzyıla uygun olabilmesi için atılan ilk adım. Ayrıca, böylece istasyonun dünya standartlarında bir taşımacılık noktası haline gelmesi için de bir fırsat oluştu” diye konuştu. Keza, günde 500 bin kişi tarafından kullanılan istasyonun kentin ihtiyaçlarına karşılık vermekte yetersiz kaldığı ve genişletilmesi, uzun süredir Belediye’nin gündemindeydi.


Tarihi anların...