01 / 05 / 2024

jantsa alsancak deposu kime satıldı

jantsa alsancak deposu kime satıldı

Jantsa Jant Sanayi ve Ticaret A.Ş, İzmir Konak Alsancak Mahallesi'nde bulunan deposunu Nysa Akaryakıt İnşaat San.ve Tic. A.Ş.' ine 5 milyon 690 bin TL'ye sattığını açıkladı...

Alsancak Stadı'nda son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak stadı arazisi içindeki 4239 metrekarelik hissesini, bedelsiz devretmesini isteyen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne, "önce projeyi getir" cevabını verdi.

Alsancak Stadı bilmecesi!

Alsancak Stadı’nda yıkım çalışmaları tamamlanırken İzmir Büyükşehir Belediyesi, stat arazisi içindeki hissesini, bedelsiz devretmesini isteyen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne, "Önce projeyi getir" cevabını verdi.

Dilovası Adatepe'de atık deposu olması mahkeme kararıyla durduruldu!

Çevre kirliliğinin had safhaya ulaştığı ve kanser vakalarının şıklığıyla tanınan Dilovası'nda halk tek yeşil alanları olan Adatepe'ye sahip çıktı. Yeşil alanın kimyevi atık deposu olması mahkeme kararıyla önlendi.

1948 yılında İtalyan sefareti binası tütün deposu olacak!

1948 yılında İstanbul Belediyesi tarafından Konservatuvar binası olarak kullanılması düşünülen, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan, Maçka'daki eski İtalyan sefareti binası Tekel İdaresi'ne devredilerek tütün deposu olarak kullanılacakmış.

Alsancak Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Ceylani tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül 'de Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi 'nde kuruldu.

İzmir Alsancak'ta yollar ikinci kez yenilenecek!

İzmir’in Alsancak semtinde, geçen Ramazan Bayramı öncesi başlayan altyapı çalışmaları bitti derken semt halkı için ikinci çile başladı.

Alsancak'ın altyapısı yenileniyor!

Alsancak'ta yaz boyu süren altyapı çalışmaları tam bitti derken çile yeniden başladı. Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından asfaltlanan yollar bu kez kanalizasyon yenileme çalışması için yeniden kazılmaya başlandı.

Pehlivanoğlu Alsancak'ta 2. şubesini açtı!

Ali Pehlivanoğlu'nun 13'üncü, Pehlivanoğlu'nun genelinde ise 149. mağaza olan Alsancak-2 Şubesi, 3 bin çeşitten oluşan ürün gamı ile Alsancaklıların hizmetine sunuldu

Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında son durum ne?

İzmir’de, Kurtuluş Savaşı sonrası Yunanistan’a taşınan Panianios Kulübü’nün 1910’da kullanmaya başladığı ve 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında sona gelindi.

Alsancak Şark Sanayi Fabrikası 4.7 milyon TL'ye satılıyor!

Eti Maden İşletmeleri, İzmir'deki Şark Sanayi Fabrikası’nın Alsancak Umurbey’deki 2 bin 676 metrekare büyüklüğündeki alanını muhammen bedeli 4.7 milyon TL’den bugün Ankara’da yapılacak ihaleyle satışa sunacak.

Alsancak Stadı'nın hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı'ndaki yıkım çalışmalarında sona gelindi. Emektar satta hafriyat çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Alsancak eski Şark Sanayi Fabrikası satışa çıktı!

Alsancak İşçiler Caddesi’ndeki eski Şark Sanayi Fabrikası alanı satışa çıktı. Eti Maden İşletmeleri, 2 bin 676 metrekare büyüklüğündeki alanı muhammen bedeli 4 milyon 700 bin TL’den 14 Eylül pazartesi günü Ankara’da yapılacak ihaleyle satılacak

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

jantsa alsancak deposu kime satıldı Haberi

jantsa alsancak deposu kime satıldı


Jantsa tarafından yapılan açıklama şöyle:


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : KARGİR DEPO

Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : İZMİR İLİ KONAK İLÇESİ - 1089 M2

Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 29.01.2014

Toplam Satış Bedeli : 5.690.000 TL

Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : %51,26

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : %3,59

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : %10,08

Satış Koşulları : 1.690.000 TL PEŞİN, 4.000.000 TL 90 GÜN İÇİNDE

İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : 29.01.2014

Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi : KREDİ RİSKİ AZALTILMASI...