05 / 05 / 2024

Jardin Eden Konutları nerede

Jardin Eden Konutları nerede

İzmir İl'i Çeşme ilçesinde yükselen Jardin Eden Çeşme Villaları projesi toplam 35 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Jardin Eden Çeşme projesi 120 adet villadan oluşuyor.

Malatya Gelinciktepe'deki 726 kalıcı konut Aralık'ta teslim edilecek!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya ilinin Gelinciktepe bölgesinde inşaat çalışmaları devam eden konutların 726 tanesi Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ'den 10 ilde ucuz konut satışı!

TOKİ'nin alt ve orta gelir grubu için ürettiği konutların satışı devam ediyor. 10 ilde satışları devam eden konutların fiyatları 110 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Kemalpaşa alt gelir için kuralar çekildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi kapsamında yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular başladı!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da inşası devam eden konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor. TOKİ tarafından Kemalpaşa ilçesinde yapımına başlanan 679 konut kısa bir süre sonra sahibini bulacak. Peki, TOKİ’nin Kemalpaşa konutları için başvuru şartları neler?

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Sarayköy’de 85 TOKİ konutu sahibini bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi ortaklığında Sarayköy'de yapımı devam eden konutlar için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. 

TOKİ'den 49 bin TL'ye konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın konut fırsatları devam ediyor. Dar gelirliden emekli ve engelliye kadar birçok kesime hitap eden konutlar, Haziran ayına özel olarak 245 liradan başlayan taksitlerle satışa sunuldu.

Şırnak'ta 6 bin 500 konutun yapımı devam ediyor!

Şırnak'ta 6 bin 500 konutun yapımı devam ediyor. Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, ilçede yapımı devam eden konutları incelemeye aldı. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pana Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

4 projesinin satışlarına devam eden Pana Yapı, Jardin Eden Kurtköy ve Jardin Eden Şile projeleri için düğmeye bastı.

İstanbul 216 Konutları’nda 60 ay 0 faiz kampanyası!

İstanbul 216 Konutları’nın ilk etabında yaşam başladı. ‘Hemen teslim’ olarak satışı devam eden konutlar için 60 ay sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. Fiyatların 430 bin TL’den başladığı ilk etapta, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim de yapılıyor.

Çeşme Jardin Eden’de 2. Etap satışlar başlıyor!

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

TOKİ'nin Sur'da inşa ettiği konutlar Eylül'de teslim edilecek!

TOKİ tarafından Sur'da mağdur aileler için yapımı devam eden konutların 31 bloğu Eylül'de yeni sahiplerine verilecek.

Jardin Eden Konutları nerede Haberi

Jardin Eden Konutları nerede

Ön talep toplanmaya devam eden Çeşme Jardin Eden projesi 124 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek. Proje toplam  120 adet villa, 40 adet daire ve 1 adet apart otelden meydana geliyor.


Jardin Eden konut büyüklükleri

Evlerin alanları 170 ile 325 metrekare arasında değişiyor. 


İzmir Jardin Eden yapımcı şirketi

Proje Pana Yapı imzasıyla yükseliyor.


Jardin Eden Konutları nerede?

Proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde yükseliyor.


Jardin Eden Çeşme Villaları!

Ödemelere göre yüzde 25 indirim avantajı ile sağlanıyor. Proje ön talep toplamaya devam ediyor.



Çeşme Jardin Eden adres

6001. Sk, Reisdere Mahallesi, 35930 Çeşme İzmir 


Jardin Eden iletişim

Telefon: 0216 565 17 77

Web: http://panayapi.com/proje/project-detail-4/

Tülay...