04 / 05 / 2024

JCR Türkiye

JCR Türkiye

Dünyanın sayılı büyük kredi notu kuruluşlarından Japon JCR’ın Türkiye ofisinden birbiri ardına ilginç yatırımlar doğuyor.

JCR Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Japan Credit Rating Agency, "BBB-" olan kredi notunu teyit etti ve Türkiye'nin not görünümünü negatifte bıraktı.

Türkiye hala yatırım yapılabilir ülke konumunda!

JCR Eurasia Başkanı Orhan Ökmen, "Moody's'in not indirim kararından sonra Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke konumunu kaybettiği şeklindeki değerlendirmeler doğru değildir. Türkiye hala yatırım yapılabilir ülke konumundadır." dedi

JCR'den açıklama: Türkiye'den beklentimiz 3,5- 4 arası büyüme!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR Eurasia Başkanı Ökmen, "2014 yılı için Türkiye’nin yüzde 3,5 - 4 arasında bir büyüme gerçekleştireceğini beklemekteyiz " dedi.

JCR, Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Türkiye'nin " BBB-" olan kredi notunu teyit etti, not görünümünü ise durağan olarak belirledi.

Japon kredi derecelendirme kurulundan Türkiye'ye yatırım yapılabilir notu!

Japon kredi derecelendirme kurulu JCR, Türkiye'ye yatırım yapılabilir notu verdi...

JCR Türkiye başkanı gayrimenkul şirketi kurdu!

Dünyanın sayılı büyük kredi notu kuruluşlarından Japon JCR’ın Türkiye ofisinden birbiri ardına ilginç yatırımlar doğuyor.

Türkiye'deki müteahhit sayısı Avrupa'dan fazla

Türkiye'de 300 bin müteahhit bulunduğu ve bunun 500'lere indirilmesi gerektiği belirtiliyor

Türkiye Finans konut kredisinde kâr oranını aşağı çekti

Türkiye Finans, konut, işyeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kâr oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

JCR Türkiye Haberi

JCR Türkiye

Türkiye’ye ve Türk şirketlerine sık sık not veren JCR (Japan Credit Rating Agency); dünyanın en büyük reyting şirketleri olan Standard & Poor’s, Moody’s ve Fitch’in ardından gelen sayılı notçulardan.


JCR Türkiye Başkanı Orhan Ökmen ve Başkan Vekili Rafi Karagöl bu ay inşaat sektörüne yelken açtı. İki ismin yeni kurduğu şirket ‘Özkent Girişim Gayrimenkul Yatırım’.


Hasan Özdemir’in oğlu ortak


JCR’ın Türkiye ortaklığı olan JCR Eurasia’nın başında olan Ökmen ve Karagöl, 2 yıl önce de Tekirdağ’da 100 civarı Holstein cinsi inekle süt üretimi yapmak için ‘Orhan Rafi Besicilik’ adlı bir şirket kurmuştu.


Yeni girişim ortakları arasında eski İstanbul Emniyet Müdürü ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir’in oğlu Korkut Özdemir de var. ‘İstanbul Kentsel Dönüşüm’ şirketiyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkut Özdemir,...