08 / 05 / 2024

JetPa Holding devir

JetPa Holding devir

Avrupa’daki gurbetçilerden yaklaşık 650 milyon mark toplayan Fadıl Akgündüz’ün, Jetpa Holding’in içini boşalttığı ileri sürüldü. Devredilen şirkette Aydın Didim’deki Caprice Palas Otel de yer alıyor...

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

AND Anadolu Gayrimenkul'ün Maher Holding’e devri gerçekleşti!

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

Maya Holding Kartal projesi ne zaman satışa çıkacak?

Maya Holding, Kartal'da içinde mobilya devir IKEA, alışveriş merkezi, ofis ve home ofislerin yer alacağı yeni bir proje hayata geçiriyor..

Derince Limanı 543 milyon dolara Safi Holding'in!

2014 yılının değeri en büyük 10 işlemi içerisinde yer alan Derince Limanı'nın devir işlemi gerçekleşti. Safi Holding, 543 milyon dolarlık ödeme yaparak limanı teslim aldı.

Fadıl Akgündüz hisselerini kime devretti?

JETPA mağdurlarının Jetpa Holding A.Ş. ve Fadıl Akgündüz aleyhine başlattığı icra takibinden iflas ilanı çıkmasıyla birlikte Akgündüz'le bağı olduğu iddia edilen şirketlerde değişim başlamıştı.

Jetpa Holding'in iflas süreci başlatıldı!

Jetpa mağdurlarının kazandığı ancak tahsil edemediği davalara ilişkin alacakların tahsili amacıyla mağdurlar adına Jetpa Holding A.Ş. ve Fadıl Akgündüz aleyhine yapılan icra takibi şirketin iflas sürecini başlattı.

Koç Holding imza için Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planını bekliyor!

Koç Holding, ÖİB'den, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planı ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından Devir Sözleşmesinin imzalanabileceğini bildiren bir yazı geldiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla açıkladı.

Caprice Gold Maldivler iletişim!

Maldivler' in Kofenbe Adası ' nda 300 milyon dolar yatırım bedeli ile Jetpa Holding tarafından hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz....

Caprice Gold Maldives'de günlük 49 euro!

Jetpa Holding imzası ile konumlandırılan ve 600 adet oda, 107 adet müstakil villa ve 250 adet özel plajdan oluşan Caprice Gold Maldives'de günlük 49 euro...

Caprice Gold Maldives telefon numarası!

Jetpa Holding tarafından Maldivler Kofenbe Adası'nda inşa edilen Caprice Gold Maldives telefon numarasını haberimizden bulabilirsiniz. Caprice Gold Malpler kampanyası kişi başı günlük 49 eurodan başlıyor.

Halk GYO Referans Bakırköy'de tapu devir işlemlerine başladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Halk GYO )’ nun Kiler Holding iştiraklerinden Biskon Yapı ortaklığı ile hayata geçirdiği “Referans Bakırköy” projesinde tapu devir işlemlerine başlandı.

Caprice Gold Maldivler kampanya!

Caprice Gold Maldivler, Jetpa Holding güvencesi ile eşsiz doğaya sahip Maldivler'in en güzel adasında hizmet veriyor. Caprice Gold Maldivler kampanyaları farklı seçeneklerde sunuluyor. Projenin 25 Ekim'de hizmete açılması planlanıyor...

Caprice Gold Maldivler fiyat!

Jetpa Holding tarafından hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler projesi 300 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Caprice Gold Maldivler fiyatları kapsamında 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

JetPa Holding devir Haberi

JetPa Holding devir

Avrupa’daki gurbetçilerden yaklaşık 650 milyon mark toplayan Fadıl Akgündüz’ün, Jetpa Holding’in içini boşalttığı ileri sürüldü. Akgündüz’ün, sermaye artırımı yoluyla 600 milyon lira değerindeki mal varlıklarını ablası ve eniştesine 3 milyon liraya devrettiği ortaya çıktı. Devredilen şirkette Aydın Didim’deki Caprice Palas Otel de yer alıyor.


Jetpa Holding kurucusu Fadıl Akgündüz’ün, Jetpa’ya ait Aytepe Turizm şirketini değerinin çok altında devrederek holdingin içini boşalttığı ileri sürüldü. Yaklaşık 25 bin gurbetçiden 650 milyon Alman Markı toplayan Akgündüz’ün, bu paraları futbolcu transferleri, sponsorluk gibi işlerde tükettiği belirtiliyor. Akgündüz’ün ayrıca yüzde 98’i Jetpa Holding’e ait olan yaklaşık 600 milyon lira değerindeki Aytepe Turizm’i ev hanımı ablası Avniye Obut ve emekli memur eniştesi İbrahim Obut’un kurduğu Mai Turizm’e devrettiği ortaya çıktı. Akgündüz’ün, 135 bin lira sermayeli Aytepe...