29 / 04 / 2024

Jeyan Ülkü Mimarlık Proje

Jeyan Ülkü Mimarlık Proje

Jeyan Ülkü Mimarlık Proje ve Uygulama Limited Şirketi, Asım Jeyan Ülkü, Pınar Tola, Mustafa Turanlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

Ülkü Derner Mimarlık İnşaat Ve Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Derner Mimarlık İnşaat Ve Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Ülkü Türker tarafından kuruldu.

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengisu İlksoy, Mert Çelebi, Nazlı Ece Ünsal, Yiğitcan Ülkücü tarafından kuruldu.

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıkyö'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kutluakdoğan ve Murat Özülkü ortaklığında kuruldu.

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrehan Köroğlu ve Zülküf Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş, Serkan Erden ve Zülküf Erden ortaklığında kuruldu.

İmart Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İmart Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Mehmet Ük ve Ülkü Büyükak ortaklığında Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Asson Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asson Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zülküf Güneli imzasıyla kuruldu.

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ülkü Kurtan, Yılmaz Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Jeyan Ülkü Mimarlık Proje ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Jeyan Ülkü Mimarlık Proje ve Uygulama Limited Şirketi, Asım Jeyan Ülkü, Pınar Tola, Mustafa Turanlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Beşiktaş'ta kuruldu.

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Jeyan Ülkü Mimarlık Proje Haberi

Jeyan Ülkü Mimarlık Proje

Jeyan Ülkü Mimarlık Proje ve Uygulama Limited Şirketi, Asım Jeyan Ülkü, Pınar Tola, Mustafa Turanlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Jeyan Ülkü Mimarlık Proje ve Uygulama Limited Şirketi iş konusu; 1)  Her türlü mimari proje çizimi, danışmanlık, dekorasyon ve uygulama,bakım onarım tadilat  hizmetleri yapmak,yaptırmak,taşeron vasıtası ile yaptırmak.   a)Konusu ile ilgili her türlü inşaat sektörü ile ilgili devlet veya özel sektörce açılacak bütün ihalelere girmek üzerinde kalan ihaleleri bizzat veya taşeronlar vasıtası ile neticelendirmek, başkaları tarafından devlet veya özel sektörden alınmış alınacak ihaleleri kısmen veya tamamen taşeron sıfatı ile ikmal etmek, konusu ile ilgili her türlü ve tipte hafriyat veya dekopaj işleri yapmak ve yaptırmak, konusu ile ilgili konut, toplu konut, han, çarşı, işyeri, fabrika, otel,...