30 / 04 / 2024

Jim Higgins

Jim Higgins

İngiltere'nin Aston kentinde bulunan bu ev, diğer tüm evlerden çok farklı. Çünkü bu evin içinde duvarlarının arasında bir tren vagonu bulunuyor

Otomotiv devi her araçtan 32 bin dolar zarar edince üretimi azalma yoluna gidiyor

Elektrikli araç üretimine başlayan Ford, hedeflerini yakalayamadı. Ford Motor CEO'su Jim Farley şirketin elektrikli araçlardan ortalama 32 bin doların üzerinde zarar ettikleri ve elektrikli araç üretimini yavaşlatacaklarını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Dünyaca ünlü finans uzmanı uyardı: “Bir sonraki bankacılık krizi çok daha kötü olacak”

ABD’li yatırım uzmanı Jim Rogers “Merkez bankaları problemi çözüme kavuşturduğunu sanıyor fakat çözmediler. Enflasyon geri gelecek ve sonrasında yeniden faiz oranlarını yükseltmek zorunda kalacaklar" şeklinde konuştu.

PlayStation 5 fiyatları düşecek mi? PS5'te indirim sinyali!

PlayStation 5 stok sorunu çözülüyor. Sony CEO`su Jim Ryan PS5 için 2023 hedeflerini paylaştı. Peki fiyatlar düşecek mi? Playstation fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Dünyanın en ünlü zenginleri bunlara yatırım yapıyor! Bill Gates, Warren Buffet, Jim Rogers servetlerini nasıl katlıyor?

Resesyon endişeleri piyasalarda sarsıntılara neden olurken, ünlü zenginler finansal çalkantıdan daha az etkilenmek amacıyla farklı araçlara yöneliyor. İşte ünlü milyarderler Bill Gates, Warren Buffet ve Jim Rogers'ın favori yatırımlarının ayrıntıları...

ABD Dış İlişkiler Komitesi Başkanı'ndan S-400 açıklaması!

ABD Senatosu'na bağlı Dış İlişkiler Komitesi'nin Cumhuriyetçi Başkanı Jim Risch, Kongre üyelerinin Türkiye'ye S-400'ler nedeni ile yaptırım öngören tasarıyı geçirmelerini istemediğini aktardı.

Jim Ratcliffe, Monako’ya taşınıyor!

İngiltere’nin en zengin iş insanı Jim Ratcliffe’ın vergi avantajları nedeniyle İngiltere’den ayrılarak Monako’ya taşınmaya karar verdiği bildirildi...

Bu evde 42 milyon dolar indirim var!

71 yaşındaki Jim Clark Florida’daki evine 2 yıldır alıcı bulamayınca fiyatı 137 milyon dolardan 95 milyon dolara indirdi..

Motu Tiano Adası 45 milyon liraya satışa çıktı!

Fransız Polinezyası'na bağlı tropik Motu Tiano Adası'nın sahipleri İngizliz Jim Simpson ve eşi torunlarını özledikleri için ülkelerine geri dönmeye karar verince, cennet adayı satışa çıkardı. 

Bu evin değeri 137 milyon dolar!

Silikon Vadisi’nin efsanelerinden Jim Clark, Palm Beach, Florida’daki 137 milyon dolarlık evini satışa çıkarttı. 6 bin 320 metrekareden büyük bir alanın yanında 10 yatak odası ve 13 banyosu ile ev görkemli bir sarayı andırıyor. Evin içine göz atmaya ne dersiniz?

Jim Yong Kim: Suriye'nin yeniden inşası 180 milyar doları bulur!

Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim, Suriye'nin yeniden inşa edilmesinin milyarlarca dolara mal olacağını belirtti. Jim Yong Kim, "Suriye'nin yeniden inşa edilmesinin maliyeti 150-180 milyar dolar olur" dedi.

Jim Rogers: Fed fazileri ekonomik sorunları ortaya çıkaracak!

Uluslararası finans ve yatırım uzmanı Jim Rogers, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri artırmasıyla ülkede önceden var olan, ancak bir şekilde çözülmüş, ekonomik problemlerin yeniden ortaya çıkacağını belirtti.

Ev satın almadan önce yapmanız gereken 3 şey!

Ev satın almayı planlıyorsanız, kendinize sormanız gereken bazı sorular var. Finansal planlama uzmanı Michelle Perry Higgins, The Wall Street Journal için kritik karar öncesi düşünmeniz gereken noktaları yazdı...

Robert Pattinson'ın evini Jim Parsons satın aldı!

Robert Pattinson kendisini aldatan sevgilisi Kristen Stewart ile birlikte yaşadığı evi sonunda sattı.US Weekly'nin haberine göre Pattinson'ın Los Feliz'deki evini, Big Bang Theory adlı dizinin yıldızlarından Jim Parsons satın aldı.

Jim Higgins Haberi

Jim Higgins

130 yıllık bu tren vagonunun olduğu araziyi çok beğenen ve buraya bir ev yapmak isteyen Jim Higgins, içinden bir vagonun geçmesinden çok memnun. 60 yaşındaki emekli demiryolları yöneticisi olan Higgins'in kayınbabası da eski bir marangoz. Ondan yardım alan Higgins, 'Sonuç olarak bugün burada evimin içinde bir tren vagonuyla yaşıyorum' dedi. Higgins, yakın zamanda restorasyonu tamamlanır tamamlanmaz halka açmayı ya da müzeye çevirmeyi planladığını da sözlerine ekledi.

Yeni...