29 / 04 / 2024

J.K. Rowling

J.K. Rowling

J.K. Rowling, Edinburgh’daki malikânesinin arka bahçesine çocukları için Hogwarts Cadı Okulu tarzında bir oyun alanı yaptırıyor

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. S. S., Madhat N. M. A. ve M. Zaıd J.R. Alashı ortaklığında kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Jıbid Bulğan tarafından kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Modern Elektromekanik Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Modern Elektromekanik Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Seyed M.J. Moddavı Jashnı tarafından kuruldu.

Arçelik'ten 2316 J derin dondurucuya indirim! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te 2316 J derin dondurucu 500 TL indirime girdi. Peki, 2316 J sandık tipi derin dondurucu fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdallah S.K.J., Abdelaziz Jebril ve Moh'D S.K.L ortaklığında kuruldu.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Sinyi Homes Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sinyi Homes Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jıweı Wang tarafından kuruldu.

J.K. Rowling Haberi

J.K. Rowling

Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling, Edinburgh’daki malikânesinin arka bahçesine çocukları için Hogwarts Cadı Okulu tarzında bir oyun alanı...