25 / 07 / 2024

John Henry villası

John Henry villası

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

John W. Henry, muhteşem villasını satışa çıkardı!

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

John Cusack Malibu'daki villasını 13.5 milyon dolara satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu John Cusack Malibu'daki villasını satışa çıkardı. 3 yatak odası ve 3 banyo bulunan villa için 13.5 milyon dolar fiyat belirlendi. İspanyol mimarisiyle göz dolduran villa okyanusa sıfır konumda.

Papa John’s Pizza Türkiye’deki 20. şubesini Kocaeli'de açtı!

MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ve Kürşat Kanbak’ın işletmeciliğini yaptığı Papa John’s Pizza’nın açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.

N. Soykan villasının usulsüz el değiştirmesiyle ilgili dava sürüyor!

Malatyaspor’un “efsane başkanı” olarak bilinen merhum işadamı Nuretin Soykan’ın villası ve bahçesinin ilginç bir şekilde el değiştirildiği iddiasıyla açılan dava Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor.

Serap Tibuk boğaz manzaralı villasını Kara Sevda'ya kiraladı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Serap Tibuk, Boğaz manzaralı villasını ‘Kara Sevda’ dizisine aylık 80 bin liraya kiraya verdi. Villa, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin evi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun Kandilli sırtlarındaki villası!

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı villasının kapılarını bizlere açtı.

Elton John ve David Furnish, Beverly Hills’ten 34 milyon dolara ev aldılar!

İngiliz şarkıcı Elton John ve hayat arkadaşı Kanadalı yapımcı David Furnish, ABD Beverly Hills’te 10 odalı bir evi 34 milyon dolara (98.2 milyon TL) satın aldı.

İşte Asena Erkin'in Beykoz Konakları'ndaki camla kaplanan villası!

Asena Erkin’in yüzde 90’nını camla kaplatarak, 4 milyon dolara tadilat yaptırdığı lüks villasının ilk görüntüsü ortaya çıktı.

John Williams: Faiz artırımı için zaman yaklaşıyor!

San Francisco Fed Başkanı John Williams, faiz artırımı için zamanın yaklaşmakta olduğunu belirtirken, Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) ne zaman harekete geçeceği konusunda bilgi vermedi.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını satıp yalı alacak!

Bahçeköy’den ayrılacaklar kervanına ünlü sanatçı Ajda Pekkan’da katıldı. Süperstar, Gülben Ergen ve Mahsun Kırmızıgül’den sonra da Bahçeköy’deki villasını satışa çıkardı.

Ajda Pekkan Bahçeköy’deki villasını 5.6 milyon dolara satışa çıkardı!

Gülben Ergen ve Mahsun Kırmızıgül’den sonra Ajda Pekkan da Bahçeköy’deki villasını satışa çıkardı. Süperstar, 1 buçuk yıl önce 3 milyon dolara aldığı villası için 5 milyon 600 bin dolar istiyor.

Tom Cruise'un Hollywood Hills'teki villası 11.4 milyon dolara satışta!

ABD'li aktör Tom Cruise Hollywood Hills'te bulunan muhteşem villasını 11.4 milyon dolara satışa çıkardı. 53 yaşındaki ünlü aktör 13 milyon dolar fiyat biçilen evini sene başından beri satmayı planlıyordu. Ancak alıcı çıkmayınca fiyatı biraz daha düşürdü.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya'daki villası 3.9 milyon dolara satışta!

Frank Sinatra'nın 1967'de satın aldığı Palm Springs Kaliforniya'daki villası, 10 yıldır yeni sahibini bekliyor. Yıllar içinde fiyatı 5 milyon dolara kadar çıkan ev, şimdi yüzde 20 indirimle 3.9 milyon dolara yeniden satışta.

John Henry villası Haberi

John Henry villası

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, dünyanın en büyük kulüpleri arasında yer alan Liverpool'un sahibi John W Henry'nin satışa çıkardığı muhteşem villa görenleri hayrete düşürdü.

Liverpool'un geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynamasından sonra harika bir sene geçiren ve 170 milyon Sterlin harcayarak takımı Jurgen Klopp ile yeniden inşa eden Henry Florida'daki muhteşem sarayını satışa çıkardı.

69 yaşındaki Henry'nin Florida'daki malikanesinde 7 yatak odası, 19 banyo, şarap mahzeni, sinema salonu ve kayıt stüdyosu yer alıyor.

Baco Raton'daki sarayını görücüye çıkaran ünlü iş adamı muhteşem evi için 20 milyon Sterlin fiyat biçti.

Lüks ev 27 bin metrekareden fazla alana sahip. 27 sene önce yaklaşık 450 bin sterline inşa ettirdiği mülk eğer bahsedilen rakamlara satılırsa John W Henry müthiş bir gelir elde...