05 / 05 / 2024

John Legend kim

John Legend kim

Bir zamanlar ünlü yıldız Rihanna’ya ait olan, modern çizgilerle taçlandırılmış lüks mesken; 2016 yılından bu yana John Legend ve eşi Chrissy Teigen’ı ağırlıyor. 

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

John Legend'ın 14 milyon dolarlık evi!

Bir zamanlar ünlü yıldız Rihanna’ya ait olan, modern çizgilerle taçlandırılmış lüks mesken; 2016 yılından bu yana John Legend ve eşi Chrissy Teigen’ı ağırlıyor. 

John Legend ve Chrissy Teigen 42 milyon TL'ye ev aldı!

John Legend ve Chrissy Teigen New York'ta yeni ev satın aldı. Çiftin yeni evinde, üç yatak odası yer alıyor...

Hamile ünlüler bebek gelmeden ev alıyor!

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

Kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Kat mülkiyeti kanununa göre inşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı zaman, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor.Peki, kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Tapu takas harcı cezasını kim öder?

Tapu takas harcı, Tapu Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yanlış ya da eksik ödenen tapu takas harcı cezasını kim öder?

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kira kontratı, taşınmaz kiralamalarında kiralayan ve mal sahibi ile yapılan sözleşmeye olarak karşımıza çıkıyor. Bu kontratın noterde yapılması halinde damga vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira kontratı damga vergisini kim öder?

Tarihi John Paterson Köşkü'nde yangın çıktı!

İzmir'in Bornova ilçesindeki tarihi John Paterson Köşkü'nde çıkan yangın hasara yol açtı. Yangının köşk içinde kalan tinerciler tarafından ısınmak için yakılan ateş nedeniyle çıktığı tahmin ediliyor.

İzmir'de John Peterson Köşkü'nde yangın!

İzmir'in Bornova ilçesindeki tarihi John Peterson Köşk'ünde çıkan yangın hasara yol açtı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Konut kredisi; bankaların ve kredi kuruluşlarının konut sahibi olmak isteyen kişilere gayrimenkul ipoteği karşılığında verdiği kredi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

John Legend kim Haberi

John Legend kim

Amerikalı söz yazarı ve şarkıcı John Legend, 2009 yılında Rihanna’nın 6.9 milyon dolara satın aldığı ve yıllar geçtikçe değer kazanan Beverly Hills konutuna 14 milyon dolar ödeyerek sahip olmuş.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Los Angeles’ın kanyon, okyanus ve şehir görünümüne ev sahipliği yapan nefes kesici malikane, çocuklu aileler için oldukça ferah bir alan sağlıyor.

Geniş pencerelerinden gün ışığı alarak havadar bir görünüm sergileyen konutta, John Legend’ın piyanosu ve kişisel eşyalarının yer aldığı ayrı bir oda da bulunuyor.