12 / 05 / 2024

John Paulson konut yatırım

John Paulson konut yatırım

Küresel piyasaların en büyük altın yatırımcısı John Paulson, altın fiyatlarında son dönemde yaşanan büyük düşüşlerden endişelenmediğini ifade etti. Paulson, en iyi yatırımın konut satın almak olduğunu belirtti...

Milyarder John Paulson: Kripto paralara yatırımı tavsiye etmem!

Ünlü yatırımcı ve milyarder portföy yöneticisi John Paulson, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, altın gibi geleneksel güvenli limanlara yapılan yatırımları savundu ancak dijital varlıkların değişken doğasına ilişkin eleştirilerde bulundu.

Kripto paralar balon mu?

2008'de ABD'de meydana gelen büyük emlak krizini tahmin eden ve kendi cebini doldurmasının yanısıra fonuna da milyarlarca dolar kazanç sağlayan ünlü hedge fon yöneticisi John Paulson, "Ben kripto paralara hiçbir şekilde inanmıyorum. Bunların hepsi balondur" dedi.

Faiz artırımı konut fiyatlarını düşürür!

San Francisco Fed Başkanı John Williams, MarketWatch’un haberine göre para politikasının konut fiyatlarında doğrudan bir artış hedeflenerek kullanılması konusunda uyarıda bulundu.

John Cunliffe: İngiltere için en büyük risk konut sektörü!

Londra'da ortalama bir evin fiyatının 400 bin sterlin'i aşması üzerine, İngiltere Merkez Bankası BaşkanYardımcısı Jon Cunliffe bir açıklama yaparak, konut sektörünün İngiliz ekonomisi için en büyük risk oluşturduğunu ifade etti

John Paulson: En iyi yatırım konut satın almaktır!

Küresel piyasaların en büyük altın yatırımcısı John Paulson, altın fiyatlarında son dönemde yaşanan büyük düşüşlerden endişelenmediğini ifade etti. Paulson, en iyi yatırımın konut satın almak olduğunu belirtti...

John Paulson, Central Park'a 100 milyon dolar bağışlayacak!

New York'taki Central Park'ın koruma kurulu üyesi John Paulson parkın yararına kullanılmak üzere 100 milyon dolar bağışlayacağını söyledi...

John Lipsky: Konut piyasasındaki sorun risk oluşturuyor

Uluslararası Para Fonu (IMF)  Başkan Yardımcısı John Lipsky, 2011 yılı ekonomik görünümünü pozitif olduğunu  ancak küresel toparlanmayı sekteye uğratabilecek önemli risklerin bulunduğunu  vurguladı

Paulson: Krizi atlatmak için mortgage devleri kurtarılmalı

ABD Hazine Bakanı Henry Paulson, konut piyasasındaki düşüş sona erene kadar finans piyasalarında gerginliğin süreceğini söyledi.

'Bırakın da konut fiyatları düşsün, düzelme başlar'

ABD Hazine Bakanı Henry Paulson, konut fiyatlarının düşmesine izin verilmesi gerektiğini ancak bu olurken, ekonomiye aşırı zarar vermemesi için gereken her türlü çabanın gösterilmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

John Paulson konut yatırım Haberi

John Paulson konut yatırım

Dünyanın en büyük altın yatırımcısı ve efsanevi fon yöneticisi John Paulson, değerli metalde son dönemde yaşanan değer kaybından endişelenmediğini belirtti.


CNBC’ye konuşan Paulson, ABD Merkez Bankası’nın uzun zamandır devam eden parasal genişleme politikasının enflasyon yaratacağını, bu durumda da altın yatırımcısını olmasının kendisini güçlü kılacağını söyledi.


ALTIN UYARISI

Paulson, “Fed günümüze kadar çok fazla para bastı ama bunun enflasyona etkisini görmedik. Enflasyona karşı altın satan insanlar son dönemde sabırlarını yitirdi ve ellerindeki altınları sattı. Ben altın satın alma mantığının hala mantıklı olduğuna inanıyorum. Para basmanın etkileri er ya da geç enflasyon olarak geri dönecek. Sadece bunun ne zaman olduğunu bilmek zor” diye konuştu.Efsanevi fon yöneticileri arasında gösterilen John Paulson, altın fonundaki değer kaybına rağmen genelde ünlü yatırımcının portföyü başarılı bir performans sergiliyor. Yatırımcının...