01 / 07 / 2024

Johnny Deep yunan adası satın aldı

Johnny Deep yunan adası satın aldı

Ege’de Patmos-Lipsi-Arki adaları arasında bulunan 54 dönümlük Strogilo adlı ıssız adayı Yunan sahibinden satın alan Depp, yeni adasını görmek için temmuz ayı sonunda Yunanistan’a gelecek.

Yunan deprem uzmanından İstanbul açıklaması: İstanbul'da büyük bir deprem beklediğimiz kesin!

6 Şubat depremlerinin yaraları sarılırken, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündeme geliyor. Yunan deprem uzmanı, İstanbul'da büyük bir deprem beklendiğinin kesin olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

İzmir'de 1934'te 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmış!

1934 yılında İzmir'de 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmak üzere ilana verilmiş. Öte yandan bu gayrimenkuller dışında 416 adet taşınmazın satılacağı belirtilmiş.

Deep fake nedir?

Son günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Fahrettin Altun arasındaki deep fake iddiaları gündemde. Bunun üzerine vatandaşlar deep fake teknolojisinin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, deep fake teknolojisi nedir? 

Deep Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Salih İşeri tarafından kuruldu.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Yunan Çözümü Partisi: Atatürk'ün evini soykırım müzesi yapalım!

Ayasofya'nın ibadete açılması kararından sonra Ege Denizi'nin karşı kıyısından dikkat çeken bir talep geldi. Ultraulusalcı ve aşırı sağcı Yunan Çözümü Partisi, "Selanik'teki Atatürk'ün doğduğu evi soykırım müzesi yapalım" açıklamasında bulundu...

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sancaktar tarafından kuruldu. 

Johnny Depp ABD'deki evini 3. kez satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, ABD’nin Kentucky eyaletindeki 7 odalı 6 banyolu evini 3’üncü kez satışa çıkardı. Depp, 557 metrekarelik evi için 3 milyon dolar istiyor.

Johnny Depp, 14 gayrimenkul için 75 milyon dolar harcadı!

Johnny Depp’in finans danışmanı olan TMG şirketi açıkladı: 20 yıldır ayda ortalama iki milyon dolar harcayan ünlü aktör iflas etmek üzere.

Johnny Depp Fransa'daki köyünü satmamak için direniyor!

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp, kariyeri boyunca çalıştığı yapım şirketine 'dolandırıldığı' gerekçesiyle, 25 milyon dolarlık dava açtı.

Johnny Depp, Los Angeles’taki evini 3 milyon dolara sattı!

Geçtiğimiz ağustos ayında eşi Amber Heard’den boşanan Johnny Depp, Los Angeles’ta yer alan penthouse’unu sattı.

Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği Anonim Şirketi bugün 332 bin 500 TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Johnny Depp'in Los Angeles’taki evi 12 milyon dolara satışta!

Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı boşanmasının ardından ünlü aktör, ikilinin Los Angeles’ta bir dönem birlikte yaşadıkları evi satışa çıkardı.

Johnny Deep yunan adası satın aldı Haberi

Johnny Deep yunan adası satın aldı

Amerikalı ünlü oyuncu Johnny Depp, 4.2 milyon Euro’ya (yaklaşık 12 milyon TL) Ege’de ıssız ada satın aldı. Depp, şu sıralarda yeni “Karayip Korsanları” filminin çekimleri için Avustralya’da bulunuyor. Daha önce de Brad Pitt- Angelina Jolie çifti İyon Denizi’nde Gea Sofia adlı ıssız bir ada satın almıştı.



TARTIŞILAN POZLAR

JOHNNY Depp’in (52) 16 yaşındaki kızı Lily-Rose, Chanel marka gözlük reklamında seksi pozlar verince tartışma konusu oldu. Depp, reşit olmayan kızına böyle bir reklamda oynamasına izin verdiği için eleştirildi. Lily-Rose’un annesi Vanessa Paradis (42) de 1991 yılında 18 yaşındayken Chanel’in parfüm reklamında...