12 / 05 / 2024

Jülide Tutan Hergül eskiz mimarlık

Jülide Tutan Hergül eskiz mimarlık

Mimar Jülide Tutan Hergül kimdir? Jülide Tutan Hergül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Jülide Tutan Hergül, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Jülide Tutan Hergül...

Yeni Amarok, Yılın Pick-up’ı seçildi...

Yeni Amarok, Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVotY) jürisinden "Uluslararası Pick-up Ödülü" ne layık görüldü. İşte haberin ayrıntıları...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Evini boş tutanlar dikkat! Dünyada boş konutlar için neler yapılıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan evini boş tutan ev sahiplerine dair sert çıkışından sonra gözleri dünyadaki örneklere çevirdi. Peki, diğer ülkeler boş evlerle ilgili nasıl yasalar çıkarıyor? İşte detaylar...

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Samsung RT46K6000WW-TR Çift Kapılı Buzdolabı kaç TL? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000WW-TR no frost buzdolabı yiyecekleri uzun süre taze tutan ve koku oluşumunu engelleyen teknolojisi, dondurucu bölümünü soğutucuya çeviren moduyla dikkat çekiyor. Peki Samsung RT46K6000WW-TR kaç litre, en ucuz nereden alınır? İşte detaylar... 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Altını olanları havalara uçuracak haber geldi! 2023 yılı için müjde! Ons altın fiyatları 4 bin dolar olacak!

Merkez bankasının faiz artırımlarıyla birlikte 2022'de ivme yakalayamayan altına ilişkin çok şaşırtıcı bir açıklama geldi. 2023 yılı için net bir tarih veren Swiss Asia Capital genel müdürü ve baş yatırım sorumlusu Jürg Kiener, altın fiyatlarının patlayacağını açıkladı.

1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Tahminleri peş peşe tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bir bakın

Doları olanların ya da dolar almak isteyenlerin sık sık araştırdığı 1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak. Tahminleri tek tek İslam Memiş resmen açıkladı. Siz hemen bir bakın...

Asgari ücrette flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi! 2023 asgari ücret…

Tüm çalışanlar aralık ayında açıklanacak olan 2023 asgari ücrete kilitlenmişken AK Parti cephesinden ise konu ile ilgili olarak açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez konuşan isim ise AK P arti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu oldu. İşte detaylar…

AKP'den asgari ücretle ilgili yeni açıklama!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Asgari ücret ile ilgili de güçlü artışların yaşanacağı bir dönem olacak" şeklinde konuştu.

Emeklilikte flaş gelişme! Emeklilik yaşınız 36 ay düşebilir

Milyonlarca insanın göz kulağı aralık ayında EYT’den gelecek olan haberdeyken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, EYT düzenlemesi ile ilgili olarak kritik bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.

Jülide Tutan Hergül eskiz mimarlık Haberi

Jülide Tutan Hergül eskiz mimarlık

Jülide Tutan Hergül kimdir?

Jülide Tutan Hergül, 1968 yılında Muğla’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Karşıyaka'da tamamladı. 1985 yılında Karşıyaka Gazi Lisesi'nden mezun oldu.


1990 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1990- 1994 yılları arasında farklı mimarlık ofislerinde çalıştı.


1994 yılında Eskiz Mimarlık Ltd. Şti.'ni kurdu. İzmir içinde ve dışında birçok mimari proje ve uygulamada bulunan Jülide Tutan Hergül serbest mimarlık çalışmalarına aktif olarak devam etmektedir.


Eskiz Mimarlık..

"Yapılan işlerde bazı mimari projeler veya içmekan tasarımları öne çıkar.Tasarlanan projeyle kimi zaman aramızda duygusal bağlar kurarız. İşte o tasarımı farklı kılan, ona bir kimlik kazandıran bu bağdır. Tasarım ve uygulamada niteliği, en önemli önceliği olarak gören ve takım çalışmasına inanan Eskiz Mimarlık'ın anlayışı işlevselliğe, yenilikçi fikirlere, malzemeyi doğru kullanmaya dayanıyor.


1994...