29 / 04 / 2024

Julie Lansom Sputnik

Julie Lansom Sputnik

Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan ürünü Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve de sarkıt olarak kullanılabiliyor.

IMF'den son dakika temerrüt uyarısı: Ciddi yansımaları olur!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack yaptığı açıklamada ABD'nin temerrüde düşmesi durumunda söz konusu bu durumun yalnızca ABD için değil, küresel ekonomi için de çok ciddi yansımaları olacağı uyarısını yaptı.

IMF, bankacılık sektörünü yakından takip etmeye devam ediyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, bankacılık sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından hızla alınan önlemlerin piyasa stresini bir miktar azalttığını, ancak belirsizliğin hala yüksek seviyelerde devam ettiğini belirtti. 

Doğalgaz yardımından yararlanmak isteyenler dikkat! Yardımdan kimler yararlanacak? İşte detaylar...

Son zamanlarda ülkemizde yüksek doğalgaz fiyatları vatandaşların tepkisine sebep oldu. Peki doğalgaz faturalarında bir düşüş yaşanacak mı? Vatandaşın aklındaki soruların yanıtını Sputnik yazarı Osman Nuri Cerit verdi. Sputnik yazarı Osman Nuri Cerit doğalgaz yardımı hakkında merak edilen soruları k

Japonya’nın destek teklifi yeni ekonomik ittifaklar açısından bir ümit!

Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarafından açıklanan Türkiye’ye tıbbi ve mali destek teklifini, Dünya Ticaret Örgütü Türkiye Daimi Temsilciliği’nde uzun süre ticaret müşaviri, başmüşavir ve müzakereci olarak görev yapan ticaret uzmanı Şahin Yaman, Sputnik’e değerlendirdi.

Julie İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Julie İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Reda, Osamah Al Alloh ve Mohammed Hussam Othman ortaklığında kuruldu. 

Rusya doğalgaz boru hattı için ilk adımı attı!

Rus haber ajansı Sputnik'in haberine göre, Rusya, doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak boru hattı projesinin ilk ayağı için teklifini Ankara'ya sundu.

Rusya doğalgaz boru hattı için teklifini sundu!

Rus haber ajansı Sputnik'in haberine göre, boru hattı projesinin ilk ayağı için Rusya tarafından hazırlanan anlaşma metni Türkiye'ye gönderildi.

Julie Lansom'dan Sputnik aydınlatma serisi!

Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan ürünü Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve de sarkıt olarak kullanılabiliyor.

İdris Güllüce Avustralya Dışişleri Bakanı ile görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi için gittiği Peru’da ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Bakan Güllüce ve beraberindeki heyet, Avustralya Dışişleri Bakanı Julie Bishop ve heyeti ile görüştü.

Ramstore, Kazakistanda 23. mağazasını açtı!

Migros Grubunun uluslararası alanda tanınan markası Ramstore, Kazakistandaki 23ncü mağazasını Almaatada bulunan Sputnik Alışveriş Merkezinde (AVM) açtı

Ramstore, yurtdışındaki 28. mağazasını Kazakistan'da açtı!

 Migrosun uluslararası markası Ramstore, 28inci yurtdışı mağazasını Kazakistanda hizmete açtı.  Mağaza  Almaata şehrinde Sputnik Alışveriş Merkezinde hizmete açıldı...

Julie Lansom Sputnik Haberi

Julie Lansom Sputnik

Paris merkezli genç tasarımcı Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve sarkıt olarak kullanılabiliyor. Her biri birinden farklı olan bu aydınlatmalar, ahşap geometrik formların üzerine pamuk ipliği dokumayla yapılmış. Pastel tonlarındaki ipliklerin kullanıldığı Sputnik Aydınlatma, Julie Lansom sayesinde eski el sanatlarının modern bir yorumu adeta. İplikler sayesinde yarı saydam bir abajur görünümü elde etmiş bu aydınlatmaların farklı boyut ve renklerini bulmak mümkün.


Hürriyet Yazar...