18 / 05 / 2024

Jüpiter Group X Beach Restaurant

Jüpiter Group X Beach Restaurant

Bodrum'un yenisi X Beach Restaurant, sezona hazır. İlk kez Bodrum'a şube açacak olan Etiler Şamdan, X Beach'in içinde yerini aldı. X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı.

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. S. S., Madhat N. M. A. ve M. Zaıd J.R. Alashı ortaklığında kuruldu.

Mirage Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım J J Amar tarafından kuruldu.

Lavender Group Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Group Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon bin TL sermaye bedeli  ile Bahaaldeen J.O. Bader tarafından kuruldu.

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abır Farah ve Mohammed J.M. Zebarı ortaklığında kuruldu.

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Atıcı ve Muhammet Selim Atıcı ortaklığında kuruldu.

Pavilion Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pavilion Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan J. Jarullah ve Fethi Hamarat tarafından kuruldu. 

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

Salinas Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salinas Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sharfadeen M.J. Quwaydır tarafından kuruldu..

J Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

J Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Sameh Aljabboulı ve Basel Aljabolı ortaklığında kuruldu.

Nj Group Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nj Group Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Jıng Lı ile  Bın Nıu ortaklığında kuruldu.

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Olcay, Agah Yaşar, Yusuf Südaş ve Abudumıjıtı Paısaılı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yurtbay Seramik hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürüyor!

Doğanın güçlü dokuları ile en çok vakit geçirdiğiniz yaşam alanlarınıza taze dokunuşlar getirin. Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.

Bodrum'da X Beach Restaurant açıldı!

JÜPİTER Group ve Go Proje ortaklığında 5 milyon dolarla hayata geçirilen X Beach Restaurant, bu yaz Yalıkavak 'ta hizmet verecek.

Jüpiter Group X Beach Restaurant Haberi

Jüpiter Group X Beach Restaurant
Jüpiter Group ve Go Proje ortaklığında 5 milyon dolarla hayata geçirilen proje, bu yaz Yalıkavak'a lezzet ve eğlenceyi getirmeyi amaçlıyor.


Hürriyet...