14 / 05 / 2024

Jurassic Park projesine yargıdan onay geldi

Jurassic Park projesine yargıdan onay geldi

Çukurova Belediyesi'nin tartışmalara neden olan Jurassic Park projesine yargıdan onay geldi. Kararın iptali için açılan davada mahkeme, 'yürütmenin durdurulması' talebini oybirliğiyle reddetti.

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Sinpaş GYO Sinpaş Time ve Park projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Başakşehir'de Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, şimdi de Park Mavera 4 Lounge projesine başlıyor. Projenin ön talep döneminde yüzde 55 oranında satış yapıldı. İşte Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi...

Finansşehir Time-Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Park Mavera 3 asli edime bağımsız bölüm listesi!

TOKİ Park Mavera 3 projesine ait "Asli Edime Konu Bağımsız Bölüm Listesi" ile "Proje Vaziyet Planı ve Görseli" yayınlandı. 

Ametist Park'a rekor talep geldi!

Ankara iş ve sosyal yaşamına farklı bir boyut getirecek şekilde planlanan Ametist Park projesine şimdiye kadar rekor sayıda ön talep geldi.

Semt Bahçekent daire satış fiyatları!

Semt Bahçekent daire satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje Başakşehir Bahçekent'te, 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor...

Park Mavera 3'ün Kasım-Aralık yatırımcı raporu yayınlandı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 projesine ilişkin 1 Kaısm 2017-15 Aralık 2017 dönemine ilişkin yatırımcı raporunu yayınladı.

Esenler'in imar sorununa kalıcı çözüm!

Esenler'in tarihi ve talihini değiştirecek askeri alandaki "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı" projesine ait çalışmaların yürütüleceği "2023 Yeni Esenler Proje Merkezi"nin yapımı tamamlandı.

Denizli Tır Parkı'nın inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa edeceği kamyon ve tır parkı projesine başladı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari alanlar eklendi!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari üniteler eklendi..

Jurassic Park projesine yargıdan onay geldi Haberi

Jurassic Park projesine yargıdan onay geldi

Jurassic Park'a 250 fidan daha dikilirken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Yeşil daha da artacak, endişeler yersiz demiştim" dedi.


"DOĞRU KARAR" 

Adana 2. İdare Mahkemesi'nin oybirliğiyle verdiği kararında, "Telafisi imkânsız zararların doğmayacağı ve hukuka açıkça aykırı bir durum da olmayacağı" gerekçesiyle talebi reddetti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Açılan dava yasal dayanaktan yoksundur ve mahkeme en doğru kararı vermiştir'' diye konuştu. 


AÇILIŞ 3 EKİM'DE 

Koşu ve yürüyüş parkurunun yenilendiği, yeşil dokunun korunup biraz daha geliştirildiği, sese ve harekete duyarlı dinazor maketleri ile masal okuyan ağaçların bulunduğu Çukurova Belediyesi Jurassic Parkı 3 Ekim 2015 Cumartesi günü büyük bir törenle hizmete açılacak. Açılışta sanatçı Atiye tarafından bir konser verilecek.


Sabah...