16 / 05 / 2024

K Yapı yeni projesi

K Yapı yeni projesi

İlk projeleri Trendist Ataşehir'in yoğun ilgi görmesi nedeniyle K Yapı ve Solid İnşaat aynı bölgede yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. 500 milyon liralık karma proje, 2014'te satışa çıkacak...

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, hem İstanbul hemde Anadolu'da konut yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak.

İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yeni ortaklık yapısını açıkladı. İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı...

İnsay Yapı, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da dönüşüme giriyor!

Kısa süre içinde adını sıkça duyduğumuz İnsay Yapı, 2016 yılında gerçekleştirdiği projelerle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İnsay Yapı yeni yılda, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Muğla Mesudiye ve Palamutbükü'ne yeni imar yolu!

Muğla’nın Datça İlçesi’nde yer alan Palamutbükü Mevkisi ile Mesudiye Mahallesi imar planına kavuşuyor. 26 yıldır plansızlık yüzünden çarpık yapılaşmanın yaşandığı Palamutbükü ve Mesudiye yeni imar planı ile göz dolduracak.

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Rıza Tıltak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Avcılar, Firüzköy Mahallesi'nde kuruldu.

Via GYO'nun son ortaklık yapısı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Günlük Alım Emri Taahhüdü işlemleri sonrasındaki son ortaklık yapısını açıkladı. İşte Via GYO'nun son ortaklık yapısı...

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Birol, Kenan Eren, Erkan Günay ortaklığıyla 75 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Tuzla, Deri OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Trabzon Akçaabat'ta çarpık yapılaşma önleniyor!

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "İmar uygulaması yaparak Akçaabat merkezde 30 bin nüfus yerleşebilecek bir alan oluşturdu. Bunu yeniden çarpık yapılaşma olmasın diye yaptık." dedi.

K Yapı yeni projesi Haberi

K Yapı yeni projesi


İlk projeleri Trendist Ataşehir'in yoğun ilgi görmesi nedeniyle K Yapı ve Solid İnşaat aynı bölgede yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. 500 milyon liralık karma proje, 2014'te satışa çıkacak.


K Yapı ve Solid İnşaat tarafından inşa edilen Trendist Ataşehir, lansman döneminde yoğun ilgiyle karşılaştı. Üç haftada 302 konut satan ortaklar, Ataşehir'de hayata geçirecekleri yeni projeye odaklandı. K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Murat Karaduman, "Trendist, Solid ve K Yapı ortaklığındaki ilk projemiz. Bu ortaklıkla iyi bir ivme yakaladık. İşbirliğimiz sürecek. 2014'te yine Ataşehir'de konut, rezidans, ofis ve otelden oluşan karma projemizi satışa çıkaracağız. Projenin yatırım değeri ise 500 milyon TL olacak" dedi. 


BÜYÜKLERE YOĞUN TALEP 


Murat Karaduman, Trendist projesinde hedeflerinin büyük metrekareli daireleri satmak olduğunun altını çizerek, en çok 3+1 dairenin ilgi...