17 / 05 / 2024

Kaan Beton Otomotiv İnşaat iletişim

Kaan Beton Otomotiv İnşaat iletişim

Kaan Beton Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Çakmak tarafından kuruldu.

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Erdinç Şahin tarafından kuruldu.

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Meniz tarafından kuruldu.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Örs tarafından kuruldu.

K ve T Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

K ve T Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Örs ve Tibet Örs tarafından kuruldu.

Kaan Beton Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Kaan Beton Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Çakmak tarafından kuruldu.

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Doğandemir tarafından kuruldu.

Ellakan Reklam İnşaat Otomotiv Ve Danışmanlık Hizmetleri SanLimited Şirketi ayi Ticaret kuruldu!

Ellakan Reklam İnşaat Otomotiv Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Kaan Yüce tarafından kuruldu. 

Rhg Grup İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhg Grup İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Yılmaz tarafından kuruldu.

Haliloğulları Gayrimenkul Emlak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğulları Gayrimenkul Emlak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Kaan Binici ve Okan Binici ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Karlıdere Caddesi'nde kuruldu.

Kahramanmaraş'ta Hazır Beton Tesisi projesi toplantısı 25 Haziran'da!

Kahramanmaraş'ta İlave Hazır Beton Tesisi projesi için Tuğra Türkoğlu Eğitim Öğretim Tekstil Otomotiv Madencilik Pet. Tic. ve San. Ltd. Şti. tarafından 25 Haziran'da saat 10:00'da toplantı düzenlenecek.

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kahraman tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.

Kaan Beton Otomotiv İnşaat iletişim Haberi

Kaan Beton Otomotiv İnşaat iletişim

Kaan Beton Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Çakmak tarafından kuruldu.

Kaan Beton Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi konusu:
Yol, köprü,tünel, baraj, hava alanı, demir yolları, bina, mesken, toplu konut, avm, sosyal tesis, spor tesisleri, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, denize yapılan kanalizasyonlar, su arıtma, su getirme tesisleri, hafriyat, dekopaj, betan ve asflatlama işleri, organize sanayileri yapıları yapmak, yaptırmak, işletmek. Gayrimenkul kat karşılığı ve inşaat ve taahhüt işlerini yapmak 3.2. Hazır beton santralleri ve asfalt pilentleri kurmak, kurulu olanları almak, yurt içinde ve yurt dışında beton, inşaat, maden ve asfaltan üretilen her türlü yapı elemları, mamülleri, kimyasalları, ve beton, asfalt, inşaat, çimento, kömür maden öğütme katkı maddelerinin fabriklarını kurmak, işletmek kurulu...