01 / 05 / 2024

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!


Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Erdinç Şahin tarafından kuruldu.



Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Erdinç Şahin tarafından kuruldu.

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

AMAÇ VE KONU MADDE 3 İNŞAAT 1. İnşaat sanayiinde kullanılan ve her türlü teknikle üretilen beton, hazırbeton, gazbeton ve diğer hafif beton yapı elemanları, ahşap, plastik ve diğer maddelerden mamul, prefabrik eleman, tuğla, büz, kiremit, briket, taban ve çatı kaplaması gibi her türlü yapı elemanlarının üretimini, montajını, ticaretini, dışalımını, dışsatımını yapmak, 2. Kum ve kırmataş üretimini, ticaretini yapmak, 3. Dökme ve torbalı, çimento ve kireç üretimini, ticaretini, naklini, dış alımını, dış satımını yapmak, 4. Yurt içinde ve dışında inşaat, toplu konut, taahhüt proje ve danışmanlık işleri yapmak, kendi adına arsa payı karşılığı inşaat ve taahhüt işleri yapmak veya resmi, özel, gerçek ve tüzel kişilerce açılan ihalelere katılmak, 5.Vinç ve benzeri diğer inşaat ekipmanlarının kiralanması,alım satımını yapmak 6. Her türlü kara, deniz ve hava ulaşım araçları ile yurt içi ve yurt dışı nakliyecilik yapmak; 7. Her türlü elektrik ve elektronik madde ve malzemenin üretimini, ticaretini, dış alımını, dış satımını yapmak, 8. Yukarıda belirtilen konularda, proje, önolurluluk, araştırma, geliştirme çalışmaları ve benzeri hizmetlerle, kontrol hizmetleri yapmak, OTOMOTİV SEKTÖRÜ a. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. c. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik fabrikalarının bayilik, mümessilliklerini almak ve servislerini açmak, işletmek. e. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek.


Geri Dön