18 / 05 / 2024

Kaan Kamaşak biyografi

Kaan Kamaşak biyografi

Mimar Kaan Kamaşak kimdir? Mimar Kaan Kamaşak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kaan Kamaşak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kaan Kamaşak..

22 ayar altın bilekliklerde büyük fırsat! İnternete özel fiyatlar göz kamaştırdı! Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Koçak'ta 22 ayar altın bileklikler internete özel fiyatlarla göz kamaştırıyor. Altın bileklik almak isteyenler bilekliklerin fiyatlarını merak ediyor. Peki altın bileklik fiyatları ne kadar? Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi.

14 ayar tektaş yüzüklerde göz kamaştırıcı fiyatlar! İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi

14 ayar altın tektaş yüzüklerin fiyatları göz kamaştırıyor. Her bütçeye uygun 22 ayar tektaş yüzük modelleri Koçak'ta. Peki tektaş yüzük fiyatı ne kadar? 14 ayar tektaş yüzükler ne kadar? İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi.

Tüm pırlanta kolyelerde net yüzde 50 indirim! Sakın kaçırmayın! İşte Koçak pırlanta kolye 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak'ta tüm pırlanta kolyeler için geçerli net yüzde 50 indirim fırsatı başladı. Göz kamaştıran, birbirinden iddialı pırlanta kolyeleri sakın kaçırmayın. İşte Koçak pırlanta kolye 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaan Kolçak tarafından kuruldu. 

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Kaan Kuştul tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oktay Kaynarca, Ataşehir Water Garden AVM'de oto yıkama açtı!

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, televizyondan kazandığı parayla oto yıkama ve vale işine yatırım yapmaya devam ediyor. Ataşehir Water Garden AVM'nin vale ve oto yıkama işini aldı

Banyolarda akıllı klozet modellerinin sayısı artıyor!

Her geçen gün daha fazla akıllanan banyolarda, akıllı klozet modellerinin sayısı da artıyor. Suyu ve oturağı ısıtarak otomatik bir yıkama gerçekleştiren modeller, sensörler sayesinde yaklaşıldığında kapağını otomatik olarak kaldırıyor.

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Gürcan Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Kale'den temiz klozet serisi: Idea SmartYıkama

Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu ve Altın Çekül ödüllü yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Kaan Kamaşak kimdir?

Mimar Kaan Kamaşak kimdir? Mimar Kaan Kamaşak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kaan Kamaşak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kaan Kamaşak..

Mimar Adnan Akıncı kızı Begüm Akıncı'yı evlendiriyor!

İstanbul üzerinde bir çok açıklama yapan Yüksek Mimar Adnan Akıncı kızını evlendiriyor. Begüm Akıncı ile Kaan Duman'ın nikahı 22 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15:40'ta Üsküdar Evlendirme Dairesi'nde kıyılacak.

Vestel’le yıkama ve kurutma şimdi tek makinede!

Vestel, bu akşam TV kanallarında yayına girecek yeni reklam filminde, çamaşırları yıkama ve kurutma işlemini tek makinede birleştiren kurutmalı çamaşır makinesini tanıtıyor...

Kaan Kamaşak biyografi Haberi

Kaan Kamaşak biyografi

Kaan Kamaşak kimdir?

Mimar Kaan Kamaşak, 10 Mart 1979 yılında İstanbul'da doğdu. 1997 yılında Özel Eyüboğlu Lisesi'ni bitirdikten sonra, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


Üniversitede okuduğu sıralarda yapmış olduğu çizimlerin kendisine ait olduğunu eğitmenlerine inandıramaması sebebiyle okulda sıkıntılı zamanlar geçirdi ve okul hayatına geçici bir süre ara verdi. 


Bu dönemde iş hayatına atılmak istedi ve bir cafe açtı. Beş yıl işlettikten sonra da yarıda bıraktığı okuluna geri döndü. 


Babasının İnşaat Mühendisi olması sebebiyle çocukluğundan bu yana yapı endüstrisi ile iç içe olan ve yaratıcılığının gelişmesindeki en büyük payın; oyun alanı olarak kullandığı şantiyeler olduğuna...