29 / 07 / 2024

kaan ticaret iletişim

kaan ticaret iletişim

Jandarma Genel Komutanlığından yapılan açıklamaya göre Erşen Nedim Birgüvi ve Kaan Ticaret'e ihalelere katılma yasağı verildi...

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Avenue İstanbul Gürpınar iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi 436 konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor. Avenue İstanbul Gürpınar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Toya Yapı Toya Next iletişim!

İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Yapı Toya Next projesinde 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunuyor. Toya Yapı Toya Next iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim!

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Lavinya City Evleri projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Helis Moon Residence Pendik iletişim!

Helis Moon Residence Pendik iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Helis Yapı'nın projesi Helis Moon Residence Pendik'te konut ve ticaret alanları olacak...

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap iletişim!

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Ticaret alanı 14 bin 672 metrekareden meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Dekar Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü iletişim!

Dekar Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü iletişim için satış ofisiyle 0212 875 05 01 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dekar Yapı imzası taşıyan projenin 4 bin 350 metrekarelik ticaret alanı bulunuyor.

AND Kartal Rezidans iletişim!

AND Kartal Rezidans iletişim için 0850 393 40 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı projede 5 bin 280 metrekarelik ticaret alanına yer veriliyor.

Evim Yüksekdağ Esenyurt iletişim!

Toplam 2 bin metrekare ticaret alanının bulunduğu proje 363 adet daire ve 9 adet dükkandan oluşacak. Evim Yüksekdağ Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 540 olarak belirlendi.

kaan ticaret iletişim Haberi

kaan ticaret iletişim

Erşen Nedim Birgüvi ve Kaan Ticaret için verilen ihalelere katılma yasağı şöyle;