28 / 04 / 2024

Kaba inşaat işçilik sözleşmesi

Kaba inşaat işçilik sözleşmesi

Beton, Ahşap Çatı, Ahşap Çatı, Çatı izoloasyonu, Kiremit, Baca, Baca etekleri Çinko yalıtımı, Baca sıvası, Yağmur dereleri,Yağmur oluklarına ait kaba inşaat işleri gibi işler için taraflar arasında kaba inşaat sözleşmesi imzalanıyor...

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

100 metrekare kaba inşaat maliyetlerine beklenen zam geldi! 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 senesi fiyatları

100 metrekare kaba inşaat 2023 senesi maliyetlerinin detayları ağustos ayının son günlerinde belli oldu. Peki 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 senesi için ne kadar oldu? İşte 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 yılı...

100 metrekare kaba inşaat maliyetlerine zam geldi! İşte2023 yılı 100 metrekare kaba inşaat maliyet fiyatları

100 metrekare kaba inşaat 2023 senesi maliyetlerinin detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 senesi ne kadar oldu? 100 metrekare kaba inşaat maliyeti fiyatları yükseldi mi? İşte 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 senesi...

100 metrekare kaba inşaat maliyetlerine zam! İşte100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 yılı fiyatları

100 metrekare kaba inşaat 2023 yılı maliyetlerinin detayları bugün belli oldu. Peki 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 yılı ne kadar oldu? 100 metrekare kaba inşaat maliyeti fiyatları arttı mı? İşte 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 yılı...

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Trabzon'da 10 bin kişinin ibadet edeceği caminin kaba inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da aynı anda 10 bin kişinin ibadet edebileceği caminin kaba inşaatı tamamlandı. Caminin kubbesine 561 santimetrelik alemi takıldı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

Yeni AKM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Temeli geçen sene 10 Şubat tarihinde atılan yeni Atatürk Kültür Merkezinin kaba inşaatı tamamlanırken dış kaplama işçiliği devam ediyor...

Yeni AKM'nin kaba inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

İstanbul'da inşaatı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nin kaba inşaatın yüzde 95 oranında tamamlandı.

İstanbul'un yeni hastanelerinde kaba inşaat bitti!

İstanbul Atatürk Havalimanı ile Sancaktepe'de 2 bin yatak kapasitesine sahip hastanelerin kaba inşaatı tamamlandı. Çalışmalar artık iç mekanda yoğunlaşıyor. Hastanelerin 24 Mayıs'ta açılması hedefleniyor.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Kaba inşaat işçilik sözleşmesi Haberi

Kaba inşaat işçilik sözleşmesi

Kaba inşaat sözleşmesi!

Malzemeli Kazı, Kalıp,demir,beton,Ahşap Çatı,Ahşap

Çatı,Çatı izoloasyonu, Kiremit,Baca, Baca, etekleri Çinko yalıtımı,Baca sıvası, Yağmur dereleri,Yağmur oluklarına ait kaba inşaat işlerinin bir firmaya yaptırılması halinde taraflar arasında kaba inşaat sözleşmesinin imzalanması gerekiyor.


İşveren ve yüklenici arasında şartları belirlenerek imzalanması gereken kaba inşaat sözleşme örneği aşağıda bulunuyor:


KABA İNŞAAT İŞİ SÖZLEŞMESİ


1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: Bu sözleşme bir tarafta Esas işveren olan “.............” bundan sonra, işveren olarak anılacak) ile diğer tarafta alt yüklenici “...............” ( bundan sonra yüklenici olarak anılacaktır) arasında aşağıda yazılı şartlar dâhilinde “ kaba inşaat yapım sözleşmesi” olarak akdedilmiştir.


2.TARAFLARA İLİŞKİN BİLGİLER:

2.1- İşverenin Adresi:……………………………………………….

……………………………………………………………………………………


2.2 – Yüklenicinin Adresi:

.....................................

............. Mah. ............ Bulvarı No:..... 

..............

Tel: 


3.İŞİN ADI:”Malzemeli Kazı, Kalıp,demir,beton,Ahşap Çatı,Ahşap

Çatı,Çatı izoloasyonu, Kiremit,Baca, Baca, etekleri Çinko yalıtımı,Baca sıvası, Yağmur dereleri,Yağmur olukları a ait kaba inşaat,betonarme yapım işi“ dir.


4.İŞİN YAPILMA...