28 / 04 / 2024

Kaba inşaat işi sözleşmesi

Kaba inşaat işi sözleşmesi

Beton, Ahşap Çatı, Ahşap Çatı, Çatı izoloasyonu, Kiremit, Baca, Baca etekleri Çinko yalıtımı, Baca sıvası, Yağmur dereleri,Yağmur oluklarına ait kaba inşaat işleri gibi işler için taraflar arasında kaba inşaat sözleşmesi imzalanıyor...

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Trabzon'da 10 bin kişinin ibadet edeceği caminin kaba inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da aynı anda 10 bin kişinin ibadet edebileceği caminin kaba inşaatı tamamlandı. Caminin kubbesine 561 santimetrelik alemi takıldı.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Taksim Cami'nin kaba inşaatının yüzde 85'i tamam!

Taksim'de bir yıl önce temeli atılan caminin inşaatı son sürat devam ediyor. Kaba inşaatı yüzde 85 oranında tamamlanan caminin 2018 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı.

İnistanbul 3. ve 4. etap inşaat işi Sera Yapı'ya verildi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu'nda inşa ettiği İnistanbul projesinin 3'ncü ve 4'ncü etaplarına ait kaba inşaat işlerini Sera Yapı yapacak.

Reysaş GYO Çayırova tesisinin kaba inşaatını İf Yapı yapacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli Çayırova'daki 20 bin 871 metrekarelik arsasına yaptıracağı yeni tesisin kaba inşaatı için İf Yapı Taahhüt İnşaat ile sözleşme imzaladı.

Edirne Erikli Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Edirne Erikli Sahilinde bulunan ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Sağlık Bakanlığına tahsis edilen alana Şirketler Grubu tarafından yapılan Erikli Semt Polikliniği'nin kaba inşaat çalışmaları sona erdi.

Çiğli 75. Yıl Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Çiğli Belediyesi'nin Egekent girişinde projelendirdiği 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı, parkta yürütülen çalışmaları, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan teknik ekiple beraber yerinde inceledi.

Kaba inşaat maliyeti nasıl hesaplanır?

Yapı binalarının metrekare inşaat maliyet bedelleri her sene Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında duyuruluyor. Peki, 2016 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri ne kadar? Kaba inşaat maliyeti nasıl hesaplanır?

İnşaat iş sağlığı ve güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği planlama aşamasında başlamalı ve sağlık ve güvenlik koordinatörü atanması gerekiyor. Peki, inşaat iş sağlığı ve güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaat iş güvenliği kuralları neler?

Son yıllarda Türkiye’de inşaat sektöründe işçi sağlığı ve güvenliği konusu ön plana çıkıyor. Peki, inşaat iş güvenliği kuralları neler?

Kaba inşaat işi sözleşmesi Haberi

Kaba inşaat işi sözleşmesi

Kaba inşaat sözleşmesi!

Malzemeli Kazı, Kalıp,demir,beton,Ahşap Çatı,Ahşap

Çatı,Çatı izoloasyonu, Kiremit,Baca, Baca, etekleri Çinko yalıtımı,Baca sıvası, Yağmur dereleri,Yağmur oluklarına ait kaba inşaat işlerinin bir firmaya yaptırılması halinde taraflar arasında kaba inşaat sözleşmesinin imzalanması gerekiyor.


İşveren ve yüklenici arasında şartları belirlenerek imzalanması gereken kaba inşaat sözleşme örneği aşağıda bulunuyor:


KABA İNŞAAT İŞİ SÖZLEŞMESİ


1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: Bu sözleşme bir tarafta Esas işveren olan “.............” bundan sonra, işveren olarak anılacak) ile diğer tarafta alt yüklenici “...............” ( bundan sonra yüklenici olarak anılacaktır) arasında aşağıda yazılı şartlar dâhilinde “ kaba inşaat yapım sözleşmesi” olarak akdedilmiştir.


2.TARAFLARA İLİŞKİN BİLGİLER:

2.1- İşverenin Adresi:……………………………………………….

……………………………………………………………………………………


2.2 – Yüklenicinin Adresi:

.....................................

............. Mah. ............ Bulvarı No:..... 

..............

Tel: 


3.İŞİN ADI:”Malzemeli Kazı, Kalıp,demir,beton,Ahşap Çatı,Ahşap

Çatı,Çatı izoloasyonu, Kiremit,Baca, Baca, etekleri Çinko yalıtımı,Baca sıvası, Yağmur dereleri,Yağmur olukları a ait kaba inşaat,betonarme yapım işi“ dir.


4.İŞİN YAPILMA...