04 / 05 / 2024

Kabataş Bağcılar arası tramvay durakları

Kabataş Bağcılar arası tramvay durakları

Kabataş Bağcılar arası tramvay duraklarından Kabataş, Fındıklı, Tophane, Karaköy, Eminönü, Sirkeci, Gülhane, Sultanahmet, Çemberlitaş, Beyazıt, Laleli, Aksaray, Yusufpaşa, Haseki, Fındıkzade, Çapa-Şehremini, Pazartekke, Topkapı sadece yarısı...

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Tam 8 Bağcılar daire fiyatları!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tam 8 Bağcılar'da daire alanları 112 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor.  Tam 8 Bağcılar daire fiyatları 415 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Bağcılar York Houses satılık!

Bağcılar York Houses satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Toplam arsa alanı 19 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje Nanda Yapı imzası ile yükseliyor.

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire!

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 daire ve 60 mağaza bulunuyor.

Bağcılar Mirage Residence satılık!

Bağcılar Mirage Residence satılık daire alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiyor. 17 katlı 3 blok halinde yükselen projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar'da icradan 2.7 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Bağcılar'da bulunan arsa Bakırköy 18İcra Dairesi tarafından 15 Eylül 2015 günü saat 16:00 ile 16:10 arası açık artırma usulüyle ihale edilecektir.

Bağcılar'da 37 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde bulunan 4.357.54 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Bakırköy Satış Memurluğu tarafından 17 Ağustos 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası açık artırma usulüyle satılıyor.

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık!

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Akra Yapı imzası ile yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Bağcılar'da icradan 4.7 milyon TL'ye 2 atölye!

Bağcılar Kirazlı Köyü mevkiinde bulunan 2 adet atölye, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 2 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Bağcılar Merkez 363 ve 385 parselin imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi, 363 ve 385 parseller arasında kalan tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Kabataş Bağcılar arası tramvay durakları Haberi

Kabataş Bağcılar arası tramvay durakları


Kabataş Bağcılar arası tramvay hattının ilk bölümü 1992 yılında açıldı. Hat önce Topkapı ve Zeytinburnu'na daha sonra da Eminönü'ne son olarakta 2006 yılında Kabataş'a bağlandı. Kabataş bağlantısı ile Taksim-Kabataş Fünikülerine ve dolayısıyla da Taksim-4.Levent metrosuna bağlanan hat  4.Levent'ten Havalimanı'na kesintisiz raylı ulaşımı sağlıyor.


T1 Hattı 2006 yılında hizmete alınan T2 Zeytinburnu Bağcılar hattı ile 3 Şubat 2011'de birleşerek Kabataş'tan Bağcılara kesintisiz ulaşım sağlanmış oldu.


Kabataş Bağcılar arası tramvay durakları...


Kabataş, Fındıklı, Tophane, Karaköy, Eminönü, Sirkeci, Gülhane, Sultanahmet, Çemberlitaş, Beyazıt, Laleli, Aksaray, Yusufpaşa, Haseki, Fındıkzade, Çapa-Şehremini, Pazartekke, Topkapı, Cevizlibağ-A.Ö.Y, Merkez Efendi, Akşemsettin, Mithatpaşa, Zeytinburnu, Mehmet Akif, Merter Tekstil Sitesi, Güngören, Akıncılar, Soğanlı, Yavuz Selim, Güneştepe, Bağcılar olarak hizmet veriyor.


Kabataş Bağcılar arası tramvay duraklarının hizmete alınış tarihleri... 


Kabataş Bağcılar arası tramvay durakları arasında yer alan...