29 / 04 / 2024

kabataş martı formunda transfer merkezi

kabataş martı formunda transfer merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kabataş sahilinde deniz, raylı sistem ve karayolu taşımacılığını entegre edecek kanat çırpan dev martı" formunda modern bir transfer merkezi yapılmasını öngören imar planlarını onayladı.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı açıldı!

'Martı Projesi' olarak bilinen ve daha sonra revize edilen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin ilk etabı bu sabah vatandaşların hizmetine açıldı.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

Martı Projesi olarak bilinen ve yapımına Temmuz 2016 yılında başlanan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı bugün açılacak. 

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

Kamuouyunda Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı yarın sabah hizmete açılıyor.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Martı figürünün iptal edildiği Kabataş'ta çalışmalar yeniden başladı!

İstanbul'da "Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi"nde çalışmalar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan revize işleminin ardından yeniden başladı.

Kabataş Martı Projesi'nde planlar değişti!

Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi, İBB tarafından revize edildi. Buna göre projede martı formunda tasarlanan iskele kaldırılmasına, klasik terminal binalar inşa edilmesine karar verildi.

Kabataş Martı projesi değil, martı figürü iptal!

İBB Başkanı Uysal, Kabataş Martı projesinin iptal olmadığını, martı figürünün iptal edildiğini açıkladı.

Kabataş Martı Projesi'nde son durum havadan görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın incelemelerde bulunduğu Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi (Martı) projesinin son durumu havadan görüntülendi. 

Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabataş Martı Projesi alanında incelemelerde bulundu. Erdoğan'a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Mispah Demircan'da eşlik etti. 

Kabataş Martı Projesi devam ediyor!

Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi, İBB Meclis toplantısının gündemine getirildi.

Kabataş Martı Projesi'nde iptal yok, düzenleme var!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Martı Projesi’nin iptal edildiği iddialarını yalanlayarak projenin sürdüğünü ve trafik akışını yer altına almaksızın yeniden düzenleneceğini bildirdi.

İBB: Kabataş Martı Projesi iptal edilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Martı Projesi’nin iptal edildiğine dair haberlere açıklama yaptı. Açıklamada “Kabataş Meydan Düzenlemesi iptal edilmemiştir, en kısa sürede tamamlanacaktır” ifadeleri yer aldı.

Kabataş Martı projesi iptal edildi!

2 yıldır çalışmaları devam eden Kabataş Martı projesi iptal edildi. Yapılacak peyzaj çalışmalarının ardından Kabataş Meydanı kullanıma açılacak.

kabataş martı formunda transfer merkezi Haberi

kabataş martı formunda transfer merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kabataş sahilinde deniz, raylı sistem ve karayolu taşımacılığını entegre edecek modern bir transfer merkezi yapılmasını öngören 5 binlik ve binlik imar planlarını onayladı.


Saraçhane Belediye Sarayı'nda mayıs ayı toplantılarının son birleşimini gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kabataş'ta, Haliç Metro Köprüsü'nün de mimarı olan Hakan Kıran'ın projesini çizdiği "martı" formundaki transfer merkezinin yapılmasına onay verdi. Konuyla ilgili rapor AK Partili meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilirken, CHP'li meclis üyeleri ret oyu kullandı.


Kabataş Fındıklı Molla Çelebi Camisi'nin kuzey tarafındaki bahçe duvarı sınırı hizasından başlayacak "kanat çırpan dev martı" formundaki proje, Kabataş Bezmi Alem Valide Sultan Camisi'ne bitişik Kabataş balıkçı barınağını da içerisine alacak şekilde yapılacak. Deniz trafiği ile raylı sistemin buluştuğu Kabataş, projeyle 10 bin metrekarelik yayalaştırılmış meydana kavuşacak....