21 / 05 / 2024

kabataş martı projesinde neler var

kabataş martı projesinde neler var

KABATAŞ’ta ’martı’ şeklinde tasarlanması sebebi ile  kamuoyunda ’Martı Projesi’ olarak bilinen "Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi" projesi inşaatı, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’ndan kara bölümüne henüzizin çıkmadığı için durdu.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

TOKİ Kayseri projesinde Mart 2023 müjdesi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesinde Mart 2023 müjdesi... Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Mart'ta sona eriyor.

Bolu Mudurnu TOKİ orta gelir projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvuru dönemi 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Sakarya projesinde başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akpınar mahallesinde inşa edilecek olan toplu konutlar için ön başvuru sürecinin 23 Mart Pazartesi günü başlayacağını açıkladı...

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları 16 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 16 Mart'ta başlıyor.

TOKİ 100 bin konut Aksaray Merkez kura çekilişi 5 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray Merkezi projesinde yer alan 372 adet konutun kura çekilişi 5 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Çanakkale Bayramiç başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 2 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Ankara 2020 kura çekilişi 6 Mart'ta!

TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yürütülen 100 bin sosyal konut projesinde kura tarihleri belli oldu. Ankara'da ilk kura ise Sincan'daki 2 bin 300 konut için 6 Mart'ta çekilecek.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey projesinde yer alan konutlar için başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesinde yer alan konutlar 25 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı açıldı!

'Martı Projesi' olarak bilinen ve daha sonra revize edilen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin ilk etabı bu sabah vatandaşların hizmetine açıldı.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

Martı Projesi olarak bilinen ve yapımına Temmuz 2016 yılında başlanan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı bugün açılacak. 

kabataş martı projesinde neler var Haberi

kabataş martı projesinde neler var

Kabataş Martı Projesi'nde çalışmaların deniz tarafında tamamlandığı, kara tarafında ise kurul onayı beklendiği, projenin iptal edilmesinin söz konusu olmadığı belirtildi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanan projenin inşaatının devam edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı söyleniyor. 
 

Kabataş Meydan ve Transfer Merkezi projesinde çalışmalar hızla ilerlerken, çevre sakinleri, yaklaşık 1 ay önce bölgedeki çalışmalar durduğunu söylüyorlar. Bölgede şu anda sadece Kabataş-Mahmutbey metro hattıyla ilgili çalışmaların devam ediyor. 

İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin, bölgenin hemen yanında açtığı "Kabataş Meydan ve Transfer Merkezi " tanıtım ofisinde proje hazırlanan maketlerle tanıtılma çalışmaları ise sürüyor. 

PROJEDE NELER VAR?
Kabataş Martı Projesi'nde yaklaşık 90 bin metrekarelik alanın yeniden düzenlenmesi planlanıyor. Projede deniz otobüsü, vapur ve deniz otobüsü iskeleleri yenilenecek. Projede otomobillerin...