24 / 07 / 2024

Kabataş Martı projesinin kazıkları

Kabataş Martı projesinin kazıkları

Kabataş açıklarında yan yana dikilen kazıklar görenleri şaşırtmıştı. Bu kazıkların, Martı İskelesi Projesine ait olduğu ortaya çıktı. 'Martı Projesinin' yapımı yaklaşık 2 sene sonra sürecek.

Antalya Sidel Life Mart 2024'te teslim! 

Sidel İnşaat imzası ile hayata geçirilen Sidel Life projesinin teslimleri 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek. Projede 1 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Nexonya Element 2'de yüzde 50 peşinatla! Mart 2024'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Nexonya Element 2'den yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nexonya Element 2 projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Bafra Millet Bahçesi 1 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini 1 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Kızılbük Thermal Wellness Resort 2. Etap Mart 2022'de ön satışta!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'teki Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 72 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 2. etabındaki 782 adet konut için inşaat çalışmalarına başlandı. Projedeki konutlar Mart 2022'de ön satışa sunulacak...

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'ndaki test sürüşleri 15 Mart'ta tamamlanacak! 

8 Şubat tarihinde başlayan Konya- Karaman- Ulukışla YHT projesinin Konya- Karaman etabının test sürüşleri 15 Mart'a kadar devam edecek. 

TOKİ Adana Buruk 2020 ihalesi 3 Mart'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Sarıçam Buruk 2. Etap projesinin ihalesini 3 Mart'ta gerçekleştirecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca bölümü 7 Mart'ta açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kınalı-Çatalca ayrımına kadar olan bölümü tamamlandı. Bu güzergah, 7 Mart'ta açılacak. Projenin, Akyazı-Sakarya-İzmit bölümü de 2019 sonunda hizmete girecek...

TOKİ Zonguldak Millet Bahçesi ihalesi 9 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı açıldı!

'Martı Projesi' olarak bilinen ve daha sonra revize edilen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin ilk etabı bu sabah vatandaşların hizmetine açıldı.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

Martı Projesi olarak bilinen ve yapımına Temmuz 2016 yılında başlanan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı bugün açılacak. 

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

Kamuouyunda Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı yarın sabah hizmete açılıyor.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Kabataş Martı projesinin kazıkları Haberi

Kabataş Martı projesinin kazıkları


Kabataş açıklarında yan yana dikilen kazıklar görenleri şaşırtmıştı. Bu kazıkların, Martı İskelesi Projesine ait olduğu ortaya çıktı. 'Martı Projesinin' yapımı yaklaşık 2 sene sonra sürecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Kabataş'ta yapmaya başladığı Kabataş Transfer Merkezi Projesi, kamuoyunda bilinen adıyla Martı Projesinin kanatları açık bir martı şeklinde tasarlandığı açıklanmıştı.

Kabataş'ta denizin ortasına yan yana dikilen kazıklar görenleri şaşırttı. Denizin açıklarında yan yana dizilen kazıkların Martı Projesine ait olduğu ortaya çıktı.


2 yıl sonra açılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Kabataş'ta yapmaya başladığı Kabataş Transfer Merkezi Projesi, kamuoyunda bilinen adıyla Martı Projesinin kanatları açık bir martı şeklinde tasarlandığı açıklanmıştı. Proje nedeniyle Ağustos ayında Kabataşta bulunan iskeleler kapanmış, inşaat nedeniyle Kabataşın 2 yıl deniz trafiğine kapanacağı duyurulmuştu. Karadan yürütülen çalışmaların yanı sıra, denize çakılan kazıklarla Martı projesinin...