27 / 04 / 2024

kabenin genişletilmesi çalışmaları

kabenin genişletilmesi çalışmaları

Mescid-i Haram'ın genişletilmesi çalışmaları sırasında yangın çıktı. Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid - i Haram'ın genişletilmesi projesi kapsamında Kabe' nin inşaat alanındaki çalışmalarda yangın çıktığı bildirildi...

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilmesi için 25 milyon lira istenmiş!

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilebilmesi için Belediye bazı kararlar almış ve bu çalışmalar için 25 milyon lira istenmiş.

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Mersin'de mimari yenileme çalışmaları hazırlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan mimari düzenleme ve yenileme planı kapsamında geniş kapsamlı çalışmalar düzenleniyor.

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla yürütülecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla yürüteceklerini söyledi. 

Kahramanmaraş Divanlı'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve yıkım çalışmaları Divanlı Mahallesi’nde de sürüyor.

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Silivri'deki iki büfe yıkıldı!

Boğluca Deresi ıslahı ve köprü genişletilmesi çalışmaları kapsamında, sahilde bulunan iki ayrı büfe yıkıldı.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

kabenin genişletilmesi çalışmaları Haberi

kabenin genişletilmesi çalışmaları

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid-i Haram'ın genişletilmesi projesi kapsamında Kabe'nin inşaat alanındaki çalışmalarda yangın çıktığı bildirildi.


Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'nın, Mekke Sivil Savunma Basın Sözcüsü Salih el-Ulyani'nin açıklamasına dayandırarak verdiği haberde, Harem-i Şerif'i genişletme çalışmaları kapsamında monte edilen ahşapların tutuşması sonucu çıkan yangının, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldüğü belirtildi.


Haberde, yangının çıktığı yerin Kabe'de namaz kılınan bölümden ayrı olduğu ve Sivil Savunma Müdürü Salih bin Abdullah'ın olay yerinde incelemelerde bulunduğu bilgisi yer aldı.


Öte yandan, Suudi Arabistan Kızılay'ı Mekke Resmi Sözcüsü Ali Abdullah el-Gamidi, yangında yaralanan ve tedavi altına alınan 14 kişiden durumu ağır 3'ünün, Mekke'nin Şişe semtindeki Kral Faysal Hastanesi'ne sevk edildiğini...