14 / 05 / 2024

kaç tane sosyal tesis var

kaç tane sosyal tesis var

Başbakan Davutoğlu’nun ‘Sürdürülebilir ve ahlaki bir durum değil, dökümü yapılsın’ talimatının nedeni işte bu saltanat: Kamunun elinde 248 bin 956 lojman ve sosyal tesis ile 15 bin adedi kiralık olmak üzere 106 bin taşıt bulunuyor.

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

Sosyal desteklere Temmuz 2023 zammı var mı? 65 yaş maaşı, evde bakım, engelli maaşı kaç TL olacak? Aylığınıza bakın!

65 yaş maaşı, evde bakım yardımı, engelli aylığı ile ilgili Temmuz 2023 zam konusu merakla takip ediliyor. Peki sosyal desteklere Temmuz 2023 zammı var mı? 65 yaş maaşı, evde bakım, engelli maaşı kaç TL olacak?

Sosyal desteklerde son dakika! 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenen sosyal desteklere zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Sosyal destek alanlar dikkat! 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam var mı? Hangi destek kaç lira? 

Hükümet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen sosyal destekler son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına yeni zam geldi mi? Hangi destek kaç lira? 

Yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara yeniden zam yapılacağının açıklanmasından sonra sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı?

Sosyal yardımlara zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Bu rakamları kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara verilen zam müjdesinin ardından sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Zam yapılacak mı? 

Sosyal yardım alanlar rakamlar bir bir belli oldu! Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı kaç TL? 

Sosyal yardım ödemelerine bu sene ara zam yapılı yapılmayacağı merakla araştırılıyor. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı kaç TL oldu? 

Mart 2023 sosyal yardım ödemeleri hesaplara peş peşe yatırıldı! Bu paraları sakın kaçırmayın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen Mart 2023 sosyal yardım ödemeleri hesaplara peş peşe yatırıldı. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Sosyal destek ödemelerine ne kadar zam geldi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç TL? Peş peşe açıklandı

Devlet tarafından sunulan sosyal destek ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce vatandaş faydalanıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla kaç TL oldu? 

Sosyal yardım ödemelerine okkalı zam geldi, o paralar 4 bin 336 TL'ye çıktı! İl il hesaplara yatıyor, aman kaçırmayın!

Sosyal yardım ödemelerine okkalı zam geldi, o paralar 4 bin 336 TL'ye çıktı... İl il hesaplara yatıyor, aman kaçırmayın...

SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için destek ödemesi gerçekleştiriliyor. SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor!

kaç tane sosyal tesis var Haberi

kaç tane sosyal tesis var

Başbakan Ahmet Davutoğlu önceki gün devlette haksızlık yaratan bir yapı olduğunu savunarak, “Eğer bir milletin üreten, vergi ödeyen kesimi bazı imkanlara sahip değilse, bürokrasi ya da devlet yönetenler bu imkanlara sahipse, bu da sürdürülebilir ve ahlaki bir durum değil. Devletin elindeki sosyal tesisler, lojmanlar, konutlar, bina ve taşıtlarla ilgili kapsamlı bir envanter çalışması talimatı verdim” dedi. Davutoğlu’nun yaptığı sunumun ardından kamudaki lojman, sosyal tesis ve taşıt saltanatı yeniden gündeme geldi.  Kamuda toplam 248 bin 956 lojman ve sosyal tesis, 91 bin 286 adet de taşıt bulunuyor. Kamuda sosyal tesisler, lojmanlarla ilgili yıllardır satış planları ortaya konuluyor, ancak bir türlü istenen satış yapılamıyor. Kamuda taşıt alımına yönelik geçmiş yıllarda çeşitli sınırlamalar getirilince bu sefer taşıt kiralama yöntemi devreye girdi. 15...