09 / 05 / 2024

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Abdulbaki Kavri ve Harun Akmugan ortaklığında kuruldu. 

Niha Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niha Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Akbar Zadeh tarafından kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Khans İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khans İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Murat Bayrak tarafından kuruldu.

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de 30 bin TL sermaye bedeli  ile Can Kalınsazlıoğlu Muhammed Harun Beyhan Osman Can Bagatır tarafından  kuruldu.

Çeft Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeft Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taner Çeft Ve Mehmet Tekin Çeft tarafından kuruldu.

Ecd Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecd Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Demir tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ergür tarafından kuruldu.

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Abdulbaki Kavri ve Harun Akmugan ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres; YENİDOĞAN MAH.NUMUNEBAĞI CD. NO.74/42...