11 / 05 / 2024

Kad Yapı İnşaat Proje ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Kad Yapı İnşaat Proje ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Kad Yapı İnşaat Proje ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Atacan Kadıoğlu, Dursun Şanver Kadıoğlu ve Selma Kadıoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

Msem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Baykut tarafından kuruldu.

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Osman Savran tarafından kuruldu.

Ddy Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ddy Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abuzer Yılmaz ve Erman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Burak Karataş ve Çağhan Oğuz Karataş ortaklığında kuruldu.

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Turan tarafından kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'e 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Topuz tarafından kuruldu.

Lemco Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemco Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Levent Öztürk tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Arda Özenç tarafından kuruldu.

Kad Yapı İnşaat Proje ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Kad Yapı İnşaat Proje ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Kad Yapı İnşaat Proje ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Atacan Kadıoğlu, Dursun Şanver Kadıoğlu ve Selma Kadıoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu. Kad Yapı İnşaat Proje ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Kad Yapı İnşaat Proje ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Kasap İsmail sokak, No:2/1 Kat:3...