01 / 05 / 2024

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!


Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Arda Özenç tarafından kuruldu.



Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Arda Özenç tarafından kuruldu.

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, üçüncü şahıslara ait olan yahut satın alacağı taşınmazlar üzerine konut, işyeri, ticarethane, depo, sanayi amaçlı yapılar ile bilumum yapıları inşa etmek ve ettirmek, bunları satmak ve kiralamak, her türlü dekorasyon, tadilat ve peyzaj işlerini yapmak ve yaptırmak, 2. Her türlü mühendislik, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3. Projeler yapmak, yaptırmak, proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4. Konusu ile ilgili olarak, yurt içinde ve dışında, tek başına yahut yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek katılmak ve taahhütlere girmek, 5. Konusu ile ilgili her türlü mümessillikleri almak ithalat ihracat ve dahili ticaret yapmak, 6. Mevzuatın elverdiği her türlü danışmanlık hizmetlerini sunmak, 7. Sermaye şirketlerine kurucu olarak katılabilir. Kurulmuş ve kurulacak yurtiçi ve yurtdışındaki sermaye şirketlerinin hisse senetlerini ve paylarını aracılık faaliyeti ve portföy işletmeciliği faaliyetinde olmamak suretiyle satın alabilir ve satabilir. Sermaye şirketlerinin tahvillerini satın alabilir. 8. Şirket amacının gerçekleşmesi için gerekli taşınır ve taşınmazlara sahip olabilir, bunları tamir veya yeniden inşa edebilir, kullanabilir ve bunları satabilir, kiraya verebilir yahut sair suretlerde tasarruf edebilir. İşlerini yapabilmek için her türlü teminatı alabilir ve verebilir, taşınmaz ipoteği alabilir veya taşınmazlarını ipotek edebilir, her türlü ayni tasarruflarda bulunabilir. 9. Gerçek ve tüzel kişiler ile bankalardan ve sair finans kuruluşlarından her türlü borçlanma yoluyla kaynak sağlayabilir. 10. Aracılık faaliyeti ve portföy işletmeciliği niteliğinde olmamak ve mevzuatın elvermesi koşuluyla her türlü menkul kıymet alım ve satımı yapabilir.
 


Geri Dön