04 / 05 / 2024

Kaddafinin sarayları son durum

Kaddafinin sarayları son durum

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin, zamanında korku ve dehşet kaynağı olan saraylarından bazısı çöplüğe dönüşürken, bazıları da tamamen yok edilerek pazar yeri haline geldi.

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 231 sözleşmeli personel alınıyor! Son başvuru tarihi 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi ise 15 Ocak 2023. İşte detaylar…

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda indirimli fiyatlar için son günler!

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen İstanbul Sarayları Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. Sinpaş İstanbul Sarayları'nda indirimli fiyatlar için son günler... Stüdyolar 229 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Sarayları'nda 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak!

İstanbul Sarayları'nda daireler 229 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor. İstanbul Sarayları'nda 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak...

İstanbul Sarayları 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak!

Daire teslimleri hemen yapılan İstanbul Sarayları 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak. Projede stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda son 20 ev!

Daire fiyatları 229 bin TL'den başlangıç gösteren Sinpaş İstanbul Sarayları'nda son 20 ev kaldı. Projede yüzde 8 peşinatta, 12 ay sonra yüzde 8 ara ödeme yapılıyor.

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda 80 ay vade kampanyasında son gün 21 Aralık!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen İstanbul Sarayları 1.200 adet daireden oluşuyor. İstanbul Sarayları projesinde 80 ay vade kampanyasında son gün 21 Aralık belirlendi.

İstanbul Sarayları'nda son 40 eve özel yüzde 10 indirim!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçirilen Sinpaş İstanbul Sarayları projesinde yer alan kampanyaya göre son 40 eve özel yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede satışlar devam ediyor...

Antalya Comfort Palace'da son daireler sahiplerini bekliyor!

Antalya’nın köklü şirketi Samut A.Ş. tarafından kente kazandırılan ve gerçek saraylar olarak nitelendirilen Comfort Palace ve Comfort Palace Gold’taki son ultra lüks daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda son 2+1'ler! 469 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesi kapsamında yer alan konutlardan 2+1 daire tiplerinden az sayıda kaldı... Kalan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 469 bin TL'den başlıyor.

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları!

Viaport Venezia projesinin son etabı olarak yükselen Venedik Sarayları'nda daire fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor

İstanbul Sarayları 'nda son iki etap teslimleri başlıyor!

Bin 200 konutlu 1200 konuttan oluşan ve 1+1'den 6+1'e kadar daireler ile 5+2 müstakil yalıların bulunduğu İstanbul Sarayları'nda 2014 yılı baharında teslimlerin tamamen bitirilmesi planlanıyor.

İstanbul Sarayları’nda son iki etabın teslimleri yeni yılda başlıyor!

Sinpaş GYO’nun Boğaziçi’nin muhteşem dokusundan esinlenerek Halkalı’da projelendirdiği İstanbul Sarayları’nın 3. ve 4. etapları olan Hisar Kuleleri ve Çırağan Residence, Aralık ayı sonunda teslim edilmeye başlanacak...

Kaddafinin sarayları son durum Haberi

Kaddafinin sarayları son durum

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin başkent Trablus ve Bingazi'de bulunan ihtişamlı saraylarının yerinde şimdi yeller esiyor. Ülkeyi 1969-2011 arasında yönettikten sonra Arap Baharı sürecinde devrilen Kaddafi'nin, zamanında korku ve dehşet kaynağı olan saraylarından bazısı çöplüğe dönüşürken, bazıları da tamamen yok edilerek pazar yeri haline geldi. Konuyla ilgili geniş bir dosya hazırlayan Fransız AFP haber ajansı, eski dönemleri yaşamış Libyalıların görüşlerine de yer verdi. Kaddafi'nin tek adamlığının sembolü olan başkentteki Babul Aziziye saray kompleksinin enkazı önünde konuşan taksi şoförü Hasan, "Biz bu sarayın duvarlarına bakmaya bile korkardık. Dikkatli bir şekilde gözünü oraya çeviren zaten hemen tutuklanırdı" dedi. Babul Aziziye'nin bir kısmı, 1986'da ABD'nin düzenlediği bir hava saldırısında yıkılmıştı. Saray, 2011'deki halk isyanından sonra tamamen enkaza dönüştü. Bingazi Meydanı'ndaki sarayın yerinde...