07 / 05 / 2024

kadı kızı istanbul mağazaları

kadı kızı istanbul mağazaları

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi, 94 pafta, 275 ada, 46 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

kadı kızı istanbul mağazaları Haberi

kadı kızı istanbul mağazaları

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası yaklaşık iki yıl önce piyasaya çıktı. Granit tencere setinden porselen servis takımlarına, çatal kaşık bıçak takımlarından kek kalıbı, krep ve gözleme tavalarına, sahan takımlarından çaydanlık, emaye kupa seti ve banyo aksesuarlarına kadar 35'ten fazla çeşit ürünü var. 

Para'da yer alan habere göre, yakın zamanda satışa çıkaracağı farklı segmentteki ürünlerle bu rakam 50'yi bulacak. Firma bugüne kadar daha çok e-ticaret kanalında büyüdü. Fakat firma asıl büyümeyi ihracat alanında yapmayı planlıyor. İhracat tarafında Pro Duc markasıyla halihazırda Avrupa'ya ihracat yapıyor. Uzun vadede ise e-ticaret kanalında Kadı Kızı Europe olarak da yatırımları yapmayı planlıyor. Daha çok Avrupa ülkelerine ihracat gerçekleştiren şirket, bir yandan da Türkiye'de corner'lar oluşturmayı planlıyor. Kulağımıza Kadı Kızı hakkında...