21 / 05 / 2024

Kadıköy Acıbadem inşaat

Kadıköy Acıbadem inşaat

İstanbul Kadıköy'deki inşaatta basınç sebebiyle patladığı belirtilen beton kalıbı, bitişiğindeki binanın 3'üncü katındaki dairenin salon duvarını yıktı.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Saıd Kerassa tarafından kuruldu.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehtap Uğurkan tarafından kuruldu.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Kadıköy Acıbadem inşaat Haberi

Kadıköy Acıbadem inşaat

Seher ve Aykut Kızıcı çifti, bir yıl önce Kadıköy Acıbadem Mahallesi'nde yer alan daireye kiracı olarak taşındı. Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, özel bir okulda öğretmenlik yapan Seher Kızıcı, sabah işine gitti. Mühendis eşi de, öğleden sonra evden çıktı. Seher Kızıcı, saat 14.00 sıralarında salon duvarlarının yıkıldığını öğrenerek, eşiyle beraber eve döndü. Duvarlarının bitişikteki inşaattaki çalışmalarda perde beton kalıbının döküm sırasında basınçla patlaması sebebiyle yıkıldığını öğrenen çift, durumu hemen zabıta ekiplerine bildirdi. Eşyaları ıslak beton altında kalan çift, müteahhitten zararlarının karşılanmasını talep etti.  Müteahhit ise ancak şikayetlerini geri çektiklerinde zararlarını karşılayacağını belirtti. Bir ay önce de aynı inşatta yapılan perde beton dökümü sırasında ikinci kattaki dairenin duvarlarının yıkıldığı belirtildi.

"EŞİM DE BETON ALTINDA KALABİLİRDİ"

Özel bir okulda biyoloji öğretmenliği yapan Seher...