29 / 04 / 2024

kadıköy Acıbadem Spor Merkezi

kadıköy Acıbadem Spor Merkezi

Yatırımlarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Kadıköy'de en büyük problem kentsel dönüşüm!

AK Parti Kadıköy İlçe Kongresi, Kadıköy İmam Hatip Lisesi İBB 15 Temmuz Şehitler Konferans ve Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Acıbadem Ahmet Sani Gezici Lisesi arazisi için karar verildi!

Kadıköy Acıbadem mahallesinde yer alan Ahmet Sani Gezici Lisesi arsasının konut ve ticaret alanı olarak imara açılmasına mahkeme “dur” dedi.

Acıbadem Spor Merkezi açıldı!

Yatırımlarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Kadıköy Acıbadem park alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Acıbadem Mahallesi'nde tescil dışı alan için park alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Kadıköy Koşuyolu Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Koşuyolu - Acıbadem - Hasanpaşa Mahallesi, Nazım İmar Planında Turizm Tesis Alanlarına ilişkin Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı...

Silivri Kadıköy Spor Sahası açıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2016 yatırım programı kapsamında hayata geçirdiği Kadıköy Spor Sahası’nın açılışı, Karpuz Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

Silivri Kadıköy'e yeni spor sahası!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2016 yatırım programı kapsamında Kadıköy Mahallesi’nde başlattığı spor alanı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Acıbadem Ahmet Sani Gezici Lisesi arazisine AVM'mi yapılacak?

Kadıköy Acıbadem Hukukçular Sitesi'nin bitişiğinde bulunan Ahmet Sani Gezici Lisesi arazisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni bir imar planı ile askıya çıkarılmasının, veli ve öğrenciler tarafından endişe ile karşılandı.

Acıbadem Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aslıhan Çelebi Altay ve Eyüp Levent Eyüpoğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Kadıköy Acıbadem imar planı değişikliği askıda!

Kadıköy Acıbadem'de toplam 11 bin 534 metrekare alanı kapsayan imar planı değişikliği, Mesleki ve Teknik Öğretim Alanı, İbadet Alanı ve Ticaret+Konut alanı olarak belirlendi...

Acıbadem The Mandarins Kadıköy fiyatları!

Acıbadem The Mandarins Kadıköy fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 23 katlı 2 blok halinde yükselen projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

kadıköy Acıbadem Spor Merkezi Haberi

kadıköy Acıbadem Spor Merkezi

Kadıköylülerin spor tesisi ihtiyacına çözüm üretmek için yeni yatırımlar yapan Kadıköy Belediyesi, geçtiğimiz yıl Acıbadem Mahallesinde yapımına başladığı yüzme havuzu ve spor merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Kadıköy Belediyesi’nin ilk yüzme havuzu ve spor merkezi olan tesis açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Milletvekilleri Barış Yarkadaş, Gürsel Erol, Sezgin Tanrıkulu, Onursal Adıgüzel, CHP PM Üyeleri Kadir Gökmen Öğüt, Berhan Şimşek, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy Eski Belediye Başkanı Selamı Öztürk de katıldı.

Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Acıbadem Mahallesi Muhittin Üstündağ Caddesinde inşa edildi. Engelli erişimine uygun ve son teknolojiler kullanılarak hayata geçirilen merkez 2 bin 285 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Toplam dört kattan oluşan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, kafeterya, soyunma odaları...