06 / 05 / 2024

kadıköy bisiklet yolu

kadıköy bisiklet yolu

Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi 'ni Kadıköy - Kartal sahilinde başlatan İSPARK, şimdi de 6 kilometre uzunluğundaki Florya - Yeşilköy arasındaki güzergâhta uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kadıköy Fenerbahçe sahiline tenis kortu mu yapılacak?

Kadıköy'de dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Kadıköy Fenerbahçe sahilin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 adet tenis kortu yapılacağı iddia ediliyor.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Florya-Yeşilköy bisiklet yolu açıldı!

Trafik yoğunluğunun her geçen gün artığı İstanbul’da İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) koordineli başlattığı “Akıllı Bisiklet” dönemi ‘Kadıköy-Kartal’ sahil yolunun ardından 'Florya-Yeşilköy' hattında da başladı.

1981 yılında Kadıköy ile Bostancı arasında özel otobüs yolu yapılacakmış!

1981 yılında İstanbul Belediyesi, Kadıköy - Bostancı arasında özel otobüs yolu yapacakmış. Özel otobüs yolu projesi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak belediyeye göndermiş ve Kadıköy Meydanı da yeniden düzenlenecekmiş.

Kadıköy'de lodos köprünün korkuluklarını yıktı!

Kadıköy'de lodos köprünün korkuluklarını yıktı. Kadıköy' de şiddetli lodos nedeniyle tren yolu üst geçidinin korkulukları yola düştü, üst geçidin altında park halindeki otomobil zarar gördü.

Kuzey Ormanları için İstanbullular bugün saat 12:00'den itibaren Kadıköy meydanında buluşuyor!

Talana ve yağmaya açılan Kuzey Ormanları'nın feryadını duyan İstanbullar, çevreciler, bugün saat 12:00'den itibaren Kadıköy meydanında buluşuyor. Kuzey 3.Hava Ormanları savunmasını ilk kez bisikletçiler başladı...

Kadıköy Life Dergisi'nin kapak başlığı: Sahil Yolu'na inanılmaz projeler geliyor!

Kadıköy Life Dergisi'nin 45'inci sayısının kapak başlığı, "Sahilyolu'na inanılmaz projeler geliyor" oldu!

Kadıköy'de sokaklar ve caddeler fotoğraflanarak bir arşiv oluşturulacak!

Kadıköy Fotoğraf Merkezi ve Fotoamele Fotoğraf Grubu, tarihte ve günümüzde önemli bir yere sahip olan Kadıköy'ün fotoğraf arşivini oluşturmak için 'Cadde Cadde, Sokak Sokak Kadıköy" projesi başlattı

Kadıköy Göztepe Parkı'na cami projesi yeniden gündemde!

Kadıköy Göztepe Parkı'nda yedi yıl önce mahkeme kararı ile yapımı durdurulan cami projesi Danıştay'ın bozma kararı ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin gündemine yeniden geldi

Kadıköy'de risk altındaki 15 bin bina kentsel dönüşümü bekliyor!

İstanbul depremine hazırlık için, Kadıköy'deki binaların yenilenmesi gerektiğine dikkat çeken Kadıköy Belediyesi, hazırladığı imar artışlarını içeren yeni imar planlarını, Kadıköy Belediye Meclisi'ne sundu

Kadıköy Altıner Residence'ta metrekaresi 5 bin TL'ye!

Altıner Residence, eski bir Çin öğretisi olan Feng Shui'den ilham alınarak tasarlandı. Kadıköy Feneryolu'nda yükselen Altıner Residence, Bağdat Caddesi'ne yakın konumuyla ön plana çıkıyor

Kadıköy'de icradan 900 bin TL'ye satılık konut!

Kadıköy 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesi, Yazmacı Tahi Mevkii, 317 ada, 21 parselde yer alan 1.118 metrekare alanlı apartmanda 2. kat 8 nolu daireyi satışa sunuyor

kadıköy bisiklet yolu Haberi

kadıköy bisiklet yolu

Yaklaşık 6 kilometre uzunluğundaki Florya-Yeşilköy güzergahında hayatta geçirilecek projede 5 istasyon bulunacak. 100 bisikletle hizmet verilecek uygulama kapsamında hasar gören bisikletlerin tamir edilebildiği bakım onarım kademesi ile daha kaliteli ve etkin hizmet verebilmek için müşteri hizmetleri noktası da bulunacak. Elektrik ve internet alt yapı çalışmaları başlatılan projenin ilkbaharda hizmete sunulması planlanıyor.


Kadıköy-Kartal arasındaki 10 istasyonda 100 bisikletle geçen yıl Mayıs ayında başlatılan uygulama İstanbullular tarafından yoğun ilgi görürken, kiralanan bisiklet sayısı 50 bine ulaştı.

İstanbullular sağlıklı yaşama pedal çevirdi!

İSPARK, Kadıköy- Kartal arasında tur ve spor etkinliği olarak kullanılan bisikletlerde yaz döneminde yaşanan yoğunluğa çözüm üretmek amacıyla kredi kartıyla kiralanabilen bisikletlerin abone kartla da kullanılabilmesi için çalışmalarını tamamladı. İstanbullular artık kredi kartı ve abone kartla bisiklet kiralayabiliyor.


Çevre dostu şehir içi ulaşımın alternatif...